Goğusleriyle resim yapıyor

Kira Ayn Varszegi resimlerini ilginc bir yontemle yapıyor. Fırca yerine buyuk goğuslerini kullanıyor.
Kira Ayn Varszegi, buyuk goğuslerini boyayla kaplıyor ve tuval uzerinde goğuslerini fırca gibi kullanarak eserlerini yarıtıyor.
34 yaşındaki sanatcı, tablolarındaki farklı renkleri ve acıları goğusleriyle elde ediyor.

Tablolarını internet uzerinden satan Kira, satışlardan memnun. Bazı tabloları 900 dolardan fazla fiyata alıcı bulmuş.

Connecticut eyaletinde yaşayan Kira, ilk eserini 2001'de oluşturmuş ve online dukkanı Turtle Kiss Designs'tan yuzlerce tablo satmış.

Kira, "Farklı araclarla calışmayı, tuvali boyamanın farklı yollarını bulmayı seviyorum. Amacım sanatımla duyguları harekete gecirmek, yaşam alanlarını daha guzel hale getirmek, tartışma yaratmak ve en onemlisi insanları gulumsetmek. Bence benim sanatım gulumsemeden daha fazlasını yapıyor. Benim tablolarım kendi duvarıma atmak isteyeceğim sanatı temsil ediyorlar. Diğer sanatcıların ne yaptıkları veya galerilerin ne istediklerini umursamıyorum, Benim tarzım benzersiz. Bir eser yaratmak icin goğuslerini kullanan ilk ressamım" diyor.

İşte yaptığı resimler:
http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam...t/6336/164253

kaynak:mynet