Ya arkadaşlar benim başımada gercekten garip olaylar gecio hemde zincirleme. Ya nasıl anlatsam şimdi eminim bu bizle dalga gecio diceksiniz ama harbidende ciddi olan şeyler bunlar. Mesela cafede oturuyorum camdan dışarıa bakıorum bir belediye otobusu, icimden şunun arka camında turk bayrağı olsun die geciriyorum.Otobus gidio tabi arkasına bi bakıom bayrak asılı hadi diom tesaduftur. Sonra arabada otururken radyo dinliyorum icimden bi şarkı gecio aradan 10 saniye gecmio o calıo!Akşam evde oturuyorum icimden şu film verilsede izlesek diorum bi bakıorum o film verilio!Mesela yeni tanıştıım bir insan icimden kime hayran olduu geciyor atıyorum tabi, samimi olduktan sonra bi bakıorumda harbiden icimden gecen insana hayranmış ya bole daha aklıma gelmiyen bin tane tesadufsel mi diyim artık nası diim bilmiyorum olay var. Sanki onceden olacak basit olaylar icime doğuyor ne bilim. Şimdi cvp olarak "Sen kainmisin " dien olcaktır Ama bu bole ya buna benzer olay yaşıan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim cunku ben aklımı oynatcam...