Cok yoruldum hayattan. Cok gUnah İŞledİm bİle bİle… CoĞu Şeyİ İhmal ettİm gOzUm aCik aCik… Cok yUkseldİm kOtU dUŞtUm… daha da kalkamadim… elİmden tutacak vardi ama ben o’nu da İhmal ettİm… COzUmU baŞka yerlerde aradim… ben kendİmİ yedİm bİtİrdİm… eskİden olsa fazla dUŞUmenİn İnsana ne zarari dokunur derdİm, Şİmdİ 1 dakİka dUŞUnmeden dursam ne rahatlardim… Cok gergİnİm… Olmek İstİyorum kurtulmak İstİyorum ama nereye gİdecem kİ gİdeceĞİmİz yer bellİ kİmden kaCiyoruz kİ gene o’na gİdeceĞİz. Cok unutkan oldum, hİC dİsİplİn yok, hayata gelİŞ amacimi bİlmİyorum, İdrak edemİyorum, o’ na yOnelmek İstİyorum, yOneldİĞİm anda kİme yOneldİĞİmİ unutuyorum… ben bİtmİŞİm.... Coooooook karamsarim yaaaaaa… bikmiŞim usanmiŞim… boŞluk…
bİr kUCUk hastalik olunca kurtuluŞa daİr emare gOrmeye baŞliyorum… bİtsİn bu Cİle dİye… ama ne kurtuluŞ nasil kurtuluŞ nereye kaCiyon… gene gİdeceĞİn yer orasi… Şİmdİ bİle neyİ yazacaĞimi unuttum bOyle bİŞey yok… neyİ dUŞUneyİm… daha doĞrusu hangİsİnİ dUŞUneyİm… aİlemİ mİ o gUzelİm parCalanmiŞ aİlemİ? Okulumu mu? Sorumluluklarimi mi? Karİyerİmİmİ? GeleceĞİmİ mİ? Dostlarimi mi? Memleketİmİ mİ? Kizlari mi? İŞİ mİ? Yoksa o gUzelİm sicak ortami mi o gUzelİm allahimi mi? Gelen gİden aratiyor dedİklerİ doĞruymuŞ… tUm rizkimi yemİŞİm bu dunyada… birakmamiŞim ObUr dUnyaya… Cok bencİlİm… İkİ yUzlUyUm... DOnemİyorum İŞte anla… hİC bİr yere dOnemİyorum… İnsanlar delİ olduĞumu sanacaklar…korkuyorum… Cekİnİyorum… CUnkU dUrUst deĞİlİm… ne hayaller vardi… hayallerİm bİttİ soludu… ne edebİyat yapiyorum kİ… hayalsİz nasil yaŞar İnsan ya… İCİme Cok kapandim… kalbİm Cok kirildi… gOmdUm hep gOmdUm.. GOmmemek lazim miŞ demek kİ onu anladim… Cok gergİnİm… ama karnim tok ŞUkUr. .neymİŞ bu ya bİr tUrlU bİtmeyen sikintilar…Cok nankOrlUk ettİm… İnsan hatali olduĞunu anlar da hİC hatasina devam edermİ ya?? Ben edİyorum… Cok İnatCiyim… yenİlmek İstemİyorummm… al sana acİz bİr kul, halen yenİlmemekten bahsedİyor, neyİn fazla kİ, kendİnİ ne saniyorsun ya, sen bİr hİCsİn, gururuna dokundu deĞİl mİ…umutlarimi kaybettİm… soru artİst olmak deĞİl soru adam olmakmiŞ meĞer… artİstlİk yaparak oyle bİr yapay ortam oluŞturdum kİ… gercİ dunyada CoĞu kİİŞİ artİst… kendİnİ bİr bok sananlardandim… OzgUvenİmİ kaybettİm…mankurtum resmen… vİcdansizim…uzatma dUnya sUrgUnUmU benİm…………..uzatma… kaybetmİŞİm tamam anladim…….
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- İntihara az kaldı