Unlu sihirbaz Chris Angel bu kez fazla ileri gitti.
TV YAYININDA OLUYU DİRİLTMEYE KALKTI
Olum konusu insanoğlunu hep cekmiştir. Sansayonel bir konu olan olum bu kez bir sihirbazın gosterisine konu oldu. Sıradışı sihirbaz Chris Angel "Belive ( İnan)" adlı televizyon programında gercek insan cesetleri kullandı.
Sosyal medyaya duşen kısa video goruntulerinde cılgın sihirbaz cesetler arasında onların dirilmesini beklerken goruluyor. Angel daha once de ucuk gosterileriyle one cıkmıştı. Ama hic bu kadar ileriye gitmemişti.
İNSANLAR OLUMU MERAK EDİYOR
Cılgın sihirbaz Chris Angel inanılmaz gosterisi hakkında:
"İnsanlar olurler ve surekli olmeye devam ediyor. Klinik olarak olenler bazen bir şekilde geri geliyorlar. Bu durum nedeni anlaşılamayan ve acıklanamayan bir durum. Ben de bu olguyu keşfe yoneldim." dedi.
KADAVRALARI BULMAK HİC DE KOLAY OLMADI
Tabi bu gosteriyi sahnelemek oyle kolay olmadı. Unlu sihirbaz gosteriyi hazırlarken karşısına cıkan engelleri şoyle anlattı:
"İki cok buyuk sorun yaşadım. Birincisi kadavra bulabilmek. Cunku cok uzun sure olmemiş bir insan kadavrası bulmak zorundaydık. İkincisi de bu kadavrayı bize kim verecekti. Cunku bu oluye karşı bir saygısızlık olarak algılanabilirdi. Biz de bir anlaşma yaptık. Nerden kadavraları temin ettiğimizi soylemeyeceğimize dair. Kadavraları almaya gidenler Gozleri bantlı gitti. "
Peki neden Chris Angel bircok sihirbazın cekindiği olum konulu bir gosteriyi yapıyor. Amacı insanları kışkırtmak mı?
"İnsanlar olum konusundan cok etkileniyor. Bu nedenle bir otomobi kazasına donup bakıyorlar olen var mı yok mu diye. Ben de dini inancımı bir kenara koyarak olumu keşfetmeye yoneldim. "
Korkutan cılgın gosteri onumuzdeki hafta Spike TV'de yayınlanacak.
Kaynak: HABERKITA
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Oluyu diriltmeye kalkacak #GT