Arkadaşlar bu sabah dinimiz (İslam) hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak icin inancımı arttırmak icin bircok hadisler okudum. Buraya kadar herşey normal fakat bir foruma girdim orada insanlar bana İslamın yıllardır aldatmaca olduğunu, dunyanın tamamen tesaduften oluştuğunu, birgun oleceğiz ve yokolacağız gibi sozler sarfettiler. Ayrıca Allah'a bir suru kufur, hakaret ediyorlardı. Sonra forumdan cıktım başka forumlara girdim bircok insan boyle duşunuyor. Bunlar ateist. Tabikide beni asla inancımdan yıldıramazlar ama gune berbat başladım, yaşama sevincimi kaybettim. Olunce yokolmayı duşunur oldum daha 17 yaşındayım. Gecende bir video'da bir kız Kuran-i Kerim'i yırtıyor ardından yakıyordu. Aynı zamanda Kabe'ye saldırı gercekleşmiş ve bir cok insan hayatını kaybetmişti. Kendimi cok kotu hissediyorum aklımda soru işaretleri oluştu. Daha once hic okumadım ama internetten kıyamet alametlerine baktığımda bircok celişki gordum. Bir ilahi, ezan sesi gibi şeyler duyduğumda icim urperiyor. Kendimi Allah'a aşık hissediyorum. Ama yokluğa inanan insanlar benim beynimi sulandırdı. Lutfen cok zor durumdayım Allah rızası icin yardım edin. Neden boyle insanlara Allah dunyada cezasını vermiyor. Neden inananları, inanmayanlar karşısında zor durumda bırakıyor? Haşa benim amacım Allah'ın işini sorgulamak değil ama 4 saattir ateistlere Allah'ın varlığını anlatmaya calışıyorum ama cahiller bana anlatma goster diyorlar. İnancımı yukseltmek icin gezinirken inancımdabir eksiklik hissediyorum. Sadece birşey sormak istiyorum Kuran-i Kerim gercekten indirildimi ve bugune kadar hic değiştirilmedimi? Bunun cevabını alayım yeter diğerlerini Kuran'ı okur oğrenirim nasıl olsa.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- İnanc eksikliği