SelamunAleykum Din arkadaşlarım.

Ben 14 yaşımdan bu yaşıma yani 20 yaşıma kadar Heavy Metal dinliyorum herhangi bir sorun olurmu diye cok merak ediyorum ayrıca sunu da demeliyim Allah'ıma şukurler olsunki herhangi bir din ayrımcılıgı olmadı kafamda sadece aklımı celen ufak tefek şeytan oyunları vardı ama yine buradayım ve yine burada kalıcam ama sadece Heavy metal muzik tarzını dinlememde herhangi bi sakınca var mı diye soracaktım ayrıca sunu demeliyim, bakın ben bu muziği dinliyorum ama asla sapıtmadım alkol asla ve asla kullanmam ve arkadaşlarım bana derki dincisin sen onlara kısa ve oz cevabım evet oluyor bunun uzerine afallıyorlar ve ortaya komik bir goruntu cıkıyor) ama su bi gercek asla yaşıtlarım ve heavy metal dinleyicileri benim kadar baglanamadı dinine hep goruyorum sagda solda arkadaşlarımı birinin elinde bira şişesi diyeri kız arkadaşınla beraber farklı bi ilişki icerisinde ama hep uzak durdum ve duracagım sadece heavy metal muziği cok seviyorum sadece budur benim derdim bi abimde bi ablamda yada tecrubeli bir kardeşimden yanıt bekliyorum herkezi cok seviyorum kendinize iyi bakın .

saygılarımla....

Allah'a Emanet olun....