insan yaratılışından kıyamete kadar
burda anlatıcaklarım evrenin veya dunyanın nasıl yaratılıdığı değil ama insanın yaratılışı , kıyamet ve sonrasını anlatıcam
İNSANIN YARATILIŞI
uzaylılar dunyamıza iniş yaptılar yuzyıllar once , amacları değerli maden ve minarel cıkartmaktı
insana benziyorlardı koca kafalı insana gore daha ufak vucutları vardı elleri daha kemikliydi
derileri solmuş ten rengiydi.
yanlarında değişik hayvanlar vardı , garip hayvanlar , madenlerde kullanmak icin getirmişlerdi
ama işler yolunda gitmedi ve hayvanlar oldu
ama gorevleri bitmemişti
madenleri cıkarmak zorundalardı
dunyadaki hayvanları araştırdılar ve eli alet tutabilen birtek primat cinsleri vardı ancak zeka seviyeleri oldukca geriydi
onlarda en akıllısını secti
ama sectikleri insan değildi
ama sectikleri hayvanın zekasını geliştirmek ve daha kullanışlı hale getirmek icin dna'sıyla oynayıp insanı yarattılar
ancak insanı calıştımak icin onların beyinlerini kontrol ediyorlardı
ellerinde kendi evrenlerinden getirdikleri teknolojik aletlerle insanların calışmasını sağlıyorlardı
bir sure sonra tanrıyı oynamak okadar hoşlarına gittiki onlar bile tanrı olduklarına inanır hale geldiler
kendilerini tanrı sayıyorlardı artık
komutanlarıda baş tanrı olmuştu
yani bugunku mitoloji inancı burdan geliyor
bir yandan insanları zorla calıştırırken bir yandada insanarın onlara tapmasını sağlıyorlardı
ama tanrıyı oynamaya okadar kaptırmışlardıki kendilerini dikkatlerini toplayamadılar
onların dikkatlerinin dağınıklığından yararlanan uzaylıların bahcesinde ozel meyvaları yetiştiren insan yani adem
tanrıların birkec malzemesini calıp havvayla ordan kactı
bunla birlikte diğer insanlarda isyanda bulundu ve ademin caldığı aletleri uzaylılara kullanaraktan bir savaş başladı
insanların fazla olmasından dolayı tanrılar yenilmeye başladılar
ancak savaşa devam ederlerse ne olucağını bildikleri icin devam etmediler ve kactılar
ve insan cok tanrılı inancını devam ettirerek hayatına devam etti nesiller gecti
ama uzaylılar dunyaya mudahale etmeye devam ettiler cunku bir planları vardı ama zamanın doğru olmadığını biliyorlardı
dunyada inancları onlar kontrol ediyorlardı bize mesaj yollamaya devam ettiler ancak herkesin anlayacağı dilden değildi
kelimelerin arasına saklayıp o mesajarı tanrının gonderdiği kitaplarla mesajlarını iletmeye calıştılar
yuzyıllar gecti tek tanrılı din inancı butun dunyaya yayıldı
kitaplarda kıyametten soz ediliyordu ancak insanlar kıyameti olum ve cezalandırma olarak algıladılar
ancak kıyamet aydınlanmaydı
ve 2012 rivayeti dunyada yayılmaya başladı
2012 VE KIYAMET
2012 kıyamet gunu aslında olum gunu değil sadece aydınlanma gunudur
bu tarihte gezegenlerin farklı hareket ve kombinasonlarıyla guneş sistemimizde değişiklikler olucak ve foton yani
ışın cağına geciş yapıcaz
foton cağına girdiğimizde insanlar değişime uğricak cunku gezegenlerin değişimiyle insanlar mutasyona uğricak
dna sarmalı 12 hale gelicek
insan beyni buyuyecek ve artık insanların psişik gucleri ortaya cıkıcak
bu surec altı gun surecek ve ilk gun karanlık olucak
yani kutsal kitaplarda gecen şeylerin aynısı olucak
ucuncu gun hava artık kızıla donucek
insanlar hayvanlar mutasyona uğricak
ve şuanda uzaylı olarak bilgimiz koca kafalı siyah gozlu yaratıklar haline gelicez
hic bir elektronik alet calışmicak sadece foton enerjisiyle calışan aletler kullanılabilecek
ve gunun birinde foton cağının icindeyken insanlar bir neden yuzunden zamanda yolculuk yapmaya başlicaklar
ve zamanda ilk insan yaratılmadığı doneme gidicekler ve ilk insanı yaratıcaklar ve boylece bir paradoks başlicak
yani aslında kendimizi yaratan aslında bizleriz ama tanrı yok demiyorum
tanrı insanın şuanda anlamıyacağı kadar inanılmaz bir varlık belkide hic anlamıcaz ancak tanrının planları ademi elma caldığı
icin dunyaya yollayıp onu sınamasından daha derin bence cunku tanrı bir şey yapıcaksa bu hic dokunulmadan kusursuz calışan bir makine
gibi olmalıdır ve tanrı dunyaya kendini bir kitapla tanıtmicak kadar kudretli
sonuc olarak herşeyin bir acıklaması olduğuna gore bu evrende yanıtsız hic bir şey kalmaması gerekir
ve insan oğlu hala kendi yaratılışında kalmış durumda
eğer anlattıklarıma inanıyorsanız tanrının nekadar buyuk bir şey yaptığını gorursunuz ve hic birşeyin mistik olmadığınıda
herşeyi kendimize kendimiz yapıyoruz işte bu yuzden tanrı bukadar yuce ve kudretli
gun gelicek tanrıyıda anlayabilicez belkide
ben fikirlerimi sundum
saygı duyucağınızı duşunuyorum
cunku ben sizin inanışınıza saygı duyuyorum
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- uzaylılar mitolojik tanrılar ve kıyamet