Kanalları gezerken medyum anıl ve yılmaz adlı kişilerin programına takıldım ve biraz izledikten sonra kucuk caplı araştırma yaptım haklarında buraya onlar hakkında uzunca bir yazı yazmak isterdim fakat int. gorduğum bir yazı hoşuma gitti ve benim anlatmak istediklerimin ozeti olarak gorduğumde izninizle islam sohbet bolumune acmak isterim.
Burada şahıslar hakkında konuşuldugu icin tek bu yazıyı yayınlamak etik olmaz ve yasal acıdan siteyi zor duruma duşurmesinden dolayı bu yazının icerisinde gecen Medyum Anıl Adlı kişinin cevabınıda burada paylaşmak isterim ve yorumları sizlere bırakıyorum..
Site;
Kod:
televizyon.site50.net/tempo-tatlises/tempo-tatlises-medyumlari-muneccimleri-sarlatanlari.html
Yazılan Yazı:
Kod:
img22.**************/img22/5492/medyum.png
İcerikte Adı Gecen Şahısın Cevabı;
Kod:
img22.**************/img22/2525/adn.png
50 mesaj kuralı oldugundan başlarındaki kodu sildim onları başlarına ekleyip tum herşeyi acıklığınla gorebilirsiniz moderator arkadaşlarda incelerse verdiğim adreslerde ne bir reklam ne bir virus vs yoktur.
Buradaki yazım şahısları karalamak vs değildir genel olarak bu medyum,muneccimler'in insanları kandırıp somurmelerine daha fazla seyirci kalmak istemememdir.Konu gereksiz bulunursa silinebilir fakat bu konu cidden onemli bir konu o yuzden bununda goz onunde bulundurulmasını istiyorum..
Konuya gelirsek
arkadaşlar bu tur sahtekarlara inanmayalım lutfen gayb-ı sadece Yuce Allah bilir ondan başka kimse bilemez bildiğini iddia eden ise sahtekardır.Lutfen bu tur insanlara inanmayın Derdiniz tasanız varsa sadece ve sadece Allah'a el acın ve ondan umit bekleyin.Şunu bilinki kalpten edilen her dua kabul olur fakat bunun bir zamanı vardır siz sadece Allahtan umit eder ve isterseniz bunun karşılıgını muhakkak gorursunuz.
Hepinize Hayırlı gunler dilerim...
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Medyumlar..