Oncelikle herkeze selamlar.
Bu ruya mı yaklaşık 7 sene once gormuştum ve bu aralar ruyanın iceriği gereği bazı şeyler kafama takılıyor.Tabir ederseniz sevinirim.
Ruyam ruyamı gorduğum zaman okuduğum okulun arkabahcesinde yolun yanında kaldırımda başlıyor.Babam ile ikimiz diz cokmuş Peygamber Efendimize bizi kurtarması icin yalvarıyoruz Efendimiz okulun catısında ve gercek suretiyle,yalvarmamızın sebebi yukarıdan cok buyuk bir selin uzerimize doğru gelmesi (ruyada bana aktarılan o selin cehenneme goturen sel olduğu) 1-2dakikalık yalvarmadan sonra Efendimiz babamı onumuzdeki 4-5 metrelik ağacın en ustune cıkartıyor ve ben yalvarmaya devam ediyorum ağlaya ağlaya ama Efendimiz beni cıkartmıyor ağaca tam sel yanıma gelmek uzereyken babam Peygamber Efendimize beni selden kurtarması icin yalvarıyor ve babamın yalvarması uzerine sel tam suratıma gelirken Efendimiz beni tam selden kurtulacağım seviyeye ağacdaki bir dala cıkartıyor.
Ruyamda sonra birden bire evimizin daire giriş kapısında buluyorum kendimi,merdivenlerden aşağı iniyorum (3 kat) ve bu sırada inerken yukarı doğru Peygamberimizin eşleri bircok peygamber ve eşi yukarı doğru cıkıyor ve benim yuzume tatlıca bakıp devam ediyorlar.
Uykudan uyanmam babamın neden ağlıyorsun diye durtmesiyle oldu.Kalktığımda yuzum saatlerce ağlamış gibiydi ve kalktından sonra 15dakika daha hic konuşamadan ağladım.
Tabirler icin şimdiden teşekkurler.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Ruyamda Peygamber Efendimizi Gordum