Bugune kadar dini konularda cok araştırma yaptım baktım taradım ve her yerde yalanlarla karşılaştım.Kuran dışı din oluşturulmuş her yerde.
Bu nasıl olmuş ? Kurana uymayan hadislerin getirilmesi başta olmak uzere daha niceleri yuzunden Kuran dışı din yaşanıyor.
Size derin araştırmam sonucunda bilgiler vereyim..
Peygamberimizin vefatından yaklaşık 50 sene sonra onun sozlerini bir kitap haline getirmek istediler ve onun sahabelerinden kişiler gelerek Peygamberimizin sozlerini naklettiler ve tam 500 hadis toplandı iclerinden bazı hadislerde yalan cıktı yani Peygamberimizin sozleri olmadığı cıktı..
ve bu olaylardan tam 600-700 sene sonra islama getirilen 1.500.000 milyon hadis bulundu duşunebiliyormusunuz Peygamberimiz oldukten 50 sene sonra 500 hadis toplanıyor bunların arasındada celişmeler dahi var..Peygamberimiz oldukten 600-700 sene sonra ise 1.500.000 milyon hadis bulunuyor..
Bunun tek nedeni CAHİLLİK!! Kurandan uzaklaşan toplum ilimden nasiplenmeyen toplum uydurma milyonlarca hadis sayesinde ne hallere geldi..

Ornek uydurmaları soyliyeyim ve bana karşı cıkanlarlada tartışmaya hazırım..
1.si Sakal,cubbe,sarık gibi şeylere sunet denilmesi: Hic kimse sakalla,cubbeyle,sarıkla
cennete gireceğini duşunmesin gayret olmayan faydası olmayan hic bir işin sevabı yoktur Kuranı iyi anlayanlar benim ne demek istediğimi iyi anlarlar..
2.si Mehdi,Mesih meselesi : Kuranda Mehdi ile ilgili hicbir ayet acık veya kapalı bir şekilde yoktur kıyamet alametleri Kuranda bellidir ve bunun haricinde bir ekleme yapılamaz.Mehdi dunyayı kurtaran rahmetle gonderilen bir kişi olarak gosteriliyor..Hayır !! Dunyaya gelmiş son peygamber ve son rahmetle gonderilen kişi Hz.Muhammeddir..Mesih (isa) Olmuştur Kuranda bu yazılıdır o carmağa gerilerek değil Allahın isteği ile vefat etmiştir.Mesihin tekrar gokten inmesi soz konusu bile değildir..

Daha soyleyeceğim cok şey var ancak gercekten ellerim yorulur..
Sizlere tavsiyem İlminizi genişletin hic bir hoca size en doğrusunu soyleyemez siz kendi ilminizi yuceltin doğru duşunun ve doğru davranın Kurana mutlak bir şekilde bağlanın Din adamlarını dinleyin ama onların soylediklerini kendi AKLINIZLA duşunun ve doğrumu yalnışmı soyluyor iyice bir bakın..

Allah Hepimize Faydalı İlim nasip etsin Aklımızı cahillikle boğmasın..