Esselamun Aleykum ve Rahmetullah ve Berakatuhu,
Sevgili kardeşlerim,alemlerin Rabbi olan yuce Allah bizleri coook seviyorum.Nereden mi biliyoruz cunku bizi insan olarak yaratmış.Herşeyi bizim emrimize yaratmış,bizi de kendine kulluk etmek uzere yaratmış.İstiyorki hepimiz cennetine girelim.Kitabımız Kuran-ı Kerim'de Allah'u Teala gonlumuzden samimi tek bir dilekle bizleri cennetine kabul edeceğini mujdeliyor! Evet yanlış duymadınız tek bir dilek,kalpten ve samimi.Allah'ın dostu olmayı,O'na ulaşmayı dilemek.O'nun sadece biz insanlara verdiği o emaneti RUH'u (secde-9) sahibine teslim etmeyi dilemek.Cok mu zor sevgili kardeşlerim,kainnatın hangi koşesinde olursanız olun,daha once hangi hataları işlemiş olursanız olun; Allah bağışlamaya hazır.Allah bizi kendine davet ediyor(yunus-25) .Yeterki biz yureğimizdeki sevgiyle O'na donelim,O'nun dostu olmayı dileyelim.Bu sadece bizim elimizde yani bu dileği bizim yerimize bir başkası dileyemez ve karşılığında hic bir bedel odemiyorsunuz.Cok basit samimi bir dilek,ne kaybedersiniz sevgili kardeşlerim 'EY YUCE ALLAH'IM sana ulaşmak istiyorum,senin dostun olmak istiyorum,olmeden evvel bende bu ruhumu sana ulaştırmak istiyorum' diye dua ediyoruz tum kalbimizle.Rabbimiz enfal-29'a gore gunahlarımızı ortuyor.Biliyoruz ki Mumin-102 kimin sevap tartıları ağır basar ise o kişi cennete gidecektir buyuruyor.Enfal-29'a gore gunahlarımız ortulduğu cihetle sevap tartılarımız ağır basacak ve cennete gideceğiz inş.
Rabbim hepimizi cennetine kabul etsin inş.Seven sevdiğini koşarmış.Gelin bizde sevdiğimiz Rabbimize koşalım.
Allah razı olsun.Allah'a emanet olun.