Kaldır başını gokyuzune…
Hatırla O'nu Ve Hatırlat Bir kez de O’nun icin kaldır
İzlerken yıldızları “Ashabım yıldızlar gibidir hangisine tabi olursanız hidayete erersiniz” diyeni hatırla…
Ve hatırla; "benim on cocuğum var ama hic birini şimdiye kadar opmedim" diyen bedeviye "Allah senin kalbinden merhameti cıkarmışsa ben ne yapabilirim" diyeni hatırla…
Hira’da Cebrail a.s ile karşılaşmasının ardından urkek şaşkın ama NURLU bir kalp ile Hatice’nin yanına gidip Ortun ustumu Ustumu ort Eyy Hatice diyeni hatırla…
Acıkınca ekmek bulamadığı icin karnına taş bağlayanı hatırla…
İslam’ı zedelemek adına en cok planların yapıldığı zamanlarda… Eyy Allah’ın rasulu biraz uyu ve dinlen diyen Hatice’ye…
“Eyy Hatice uyuma vakti değildir artık” diyeni hatırla…
Kabe’de namaz kılarken sırtından aşağı kilolarca işkembe boşaltılanı hatırla…
Taif’te taşlanan “Allah’ım kuvvetimin zaafa uğradığını caresizliğimi halk nazarında hor ve hakir gorulmemi sana arz ediyorum.. Allah’ım kavmime hidayet ver ONLAR BİLMİYORLAR diyeni hatırla…
Miraca cıktığında Cehennem’de gezdirilirken ummeti icin AĞLAYAN O SEVGİLİYİ hatırla..
“Ummetimin en cimrileri adım anıldığında bana salavat getirmeyenlerdir” diyeni hatırla…
Ey Allah’ın resulu gecmiş ve gelecek gunahların bağışlandığı halde neden boyle sabahlara kadar ibadet ediyorsun diyen Aişe’ye
“Ey Aişe! Ben Rabbime cok şukreden bir kul olmayayım mı? diyeni hatırla…
“ Şuphesiz ki benim ummetim kıyamet gununde abdest izlerinden dolayı yuzleri nurlu elleri ve ayakları parlak olarak cağırılacaktır yuzunun nurunu artırmaya gucu yeten kimse bunu yapsın” diyen Huseyin’in Dedesini hatırla…
Siz benim bildiklerimi bilseydiniz az guler cok ağlardınız diyen Fatıma’nın babasını hatırla..
Hasırın uzerinde yatarken… İci acıyan Omer’e “ Ey Omer istemez misin dunya onların ahret bizim olsun diyeni hatırla”
Sen olmasaydın Alemleri yaratmazdım diyen Alemlerin Rabbi’nin SEVGİLİSİNİ hatırla…
“Onlar iman etmeyecek diye neredeyse kendini helak edeceksin” diyen Yuce Yaratıcının SEVGİLİSİNİ hatırla…
Bir elime ay bir elime de guneşi verseniz yinede davamdan donecek değilim diyen o KALBİ hatırla….
Annesinin kabrini ziyaret ettiğinde ağlarken neden ağladığını soranlara…
“Annemin bana olan şefkat ve merhametini hatırladım da onun icin ağladım diyen o yureği mahzun oksuzu yetimi hatırla”
Kardeşlerime ne zaman kavuşacağım diyerek hasretini ifade ettiğinde “Biz senin kardeşlerin değimliyiz” diyen ashabına.. “Sizler benim arkadaşlarımsınız benim kardeşlerim beni gormeden bana iman edecek olanlardır” diyen Muhammed’İ hatırla…
Beni seven sıkıntıyı ustune ortu edinsin diyen Muhammed’İ hatırla…
Kaldır başını ve hatırla…
Hatırla…
Hatırla…
Bana “SELAM EDENİN SELAMINI ALIRIM BUNUN İCİN MELEKLER GOREVLENDİRİLMİŞTİR DİYEN YETİM’İ” hatırla…
Ve Hatırlat..
Doğum gunun kutluyorum Eyy Sevgili aylar gecti yıllar gecti asırlar gecti sen vuslata ereli ardında gozu yaşlı ummetini bırakalı asırlar gecti ama sanki bugun doğmuşun gibi carpıyor şimdi bu kalbim..
Selam olsun yureğine EYY Allah’IN RASULU…
Biraz utangac biraz mahzun biraz aciz selam gonderiyorum sana… Emanetlere hakkıyla sahip cıkamamanın verdiği rahatsızlıkla butun yuku Sen’in omuzlarına yuklemenin vermiş olduğu utangaclıkla SELAM GONDERİYORUM SANA…
Alır mısın benimde selamımı YA RESULALLAH
ESSELAMU ALEYKUM EYY Allah’IN RESULU
ESSELAMU ALEYKUM EYY Allah’IN SEVGİLİSİ
ESSELAMU ALEYKUM EYY PEYGAMBERİM…
ESSELAMU ALEYKUM EYY CAAN
Sana layık seni her daim hatırlayan BENİM icin gozyaşı doktuğunu hatırlayan bir Yurek taşıyamadım sol yanımda amma SENİ COK SEVDİM Yaresulallah…
Dunyadan ayrılışının acısını hatırladım bende zaman zaman… Acı geldi ağladım keşke bende gorebilseydim O Gul yuzunu dedim… Ben Seni gercekten gormeden sevdim YARESULLAH…
Duydum ki! “Benim şefaatim ummetimden buyuk gunahları olanlar icindir” buyurmuşsun…
Kardeşlerim dediğin ummetinin acizliğini gunahkar oluşunu gunahta ısrar edişini gordundemi Buyurdun Eyy Allah’ın resulu…
Şukretmesi gerekirken isyanın en on saflarında bayrak sallayan ummetini gordun demi buyurdun yaresulallah…
Başımız onde utangac gozu yaşlı bir halde DİYORUZ Kİ!
“Bir yetim iken seni bulup barındırana Seni yol bilmez iken doğru yola yoneltene bir yoksul iken bulup zengin edene YEMİN OLSUN Kİ!
“SENİ COK AMA COK SEVİYORUZ EYY İBRAHİM’İN DUASI”
Allah'ın rahmeti selamı ve bereketi Senin ve ehl-i beytinin uzerine olsun.
Allah'ın selamı ashabının uzerine olsun.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Hatırla O'nu Ve Hatırlat