Sıfırdan bu yola girmiş,yani psişik guclerini acığa cıkarmak isteyen,hayatı boyunca başarılı olmak isteyen,insan ilişkilerinde başarılı olmak isteyen ve tum psişik yetenekleri yapabilme arzusundaki kişilerin aşağıdaki sıralamayı bir basamak bile atlamadan takip etmeleri ve uygumaları gerekmektedir
Alıntı:

Psişik Guclerle ilgili aşamalar

1)Meditasyon
2)Farkındalık
3)Quantum Duşunme
4)Quantum Olumlama
5)Quantum Sıcrama
6)Yaratıcılık
7)Başarı
8)Kineziler
9)Astral Seyahat
10)Durugoru

bu başlıkları tek tek size kısa ce basit olarka anlatmaya calışacağım
Fakat okumanız gereken bazı kitaplar olacakHedefimiz psişik guclerimizi kullanabilmek ise dunya klasikleri okumayacağız elbette

Bu kitaplar;

OSHO - Farkındalık (cok onemli kesinlikle okunmalı)
OSHO - Yaratıcılık
Krişnamurti - İc ozgurluk
RŞanal - Kuantum Olumlama
RŞanal - Kuantum ve Kur'an (islamiyet ile bağlantısını merak edenler icin)

Bu temel bilgiler hayatımızın her safhasında bizi başarıya iletecektir Quantum duşunce tekniklerini bilen birisi hem işinde , hem ilişkilerinde hem de eğitim ve oğretiminde belirgin bir şekilde başarısını attıracaktır

-Para kazanmak mı istiyorsun
-Başarılı bir oğrenci olmak mı
-buyuk bir sanatcımı
-ya da psişik guclerini mi kullanmak istiyorsun

butun bunlar icin bir temel eğitim varve hayatımızın her aşamasında yapmamız gereken basit egzersizler

Psişik Guclerle ilgilenmek bu guclerde uzmanlaşmak istiyorsak oturup roman okuyacak halimiz yokBunun da kitapları var mantığı varArtık sıradan insanlar olmamayı duşunuyorsak sıradan kitaplar okumayacağız

Meditasyonu bilmeyenler hicbir psişik etkinlikte başarılı olamazlarBu temellerin uzerine meditasyonu koyup kendimizi geliştirirsek astral seyahat,durugoru vb olguların aslında cok basit olduğunu goruruz

Temel olarak duşunce yapımızı değiştirmeli ve hayata farklı bir pencereden bakmayı bilmeliyiz Pozitif duşunmenin zevkini yaşamalıyızBir ornekle acıklayacak olursak “ben kısa boylu bir sevgili istemem” diyen birisi kısa boylu bir sevgiliye sahip olurAma “ben uzun boylu bir sevgili istiyorum” diyen birisi uzun boylu bir sevgiliye sahip olur

Einstein ve Edison ‘ un yazılarına bakarsanız hepsinin bu metodları bildiğini ve acık acık Edison’un ampulu bulduğunda “Sırrı biliyorum ama size soylemeyeceğim” dediğini goreceksiniz Bu durum aslında yukarıda anlattığım şeyden ibaretSadece olumlu duşunmek

Tabi bu o kadar basit değil Kendimizi zorlayarak başarabileceğimiz bir olgu değil Bunun belirli bir sureci var ve 5-6 ay kadar bir sureyle telkin ve eğitime dayalıBu telkinlere “Olumlama” denilmekte

Einstein , izafet teoreminde bir kare cizmiş ve karenin iki koşesinin arasındaki en kısa uzaklığın karenin koşegeni olmadığını,kareyi iki koşesinden capraz katlayarak iki koşe noktasını ust uste getirerek birbirine değdirmiş ve en kısa mesafe budur demiştirBuradan anlaşılacak şey uzay boşluğuna uyarlanırsa quantum fiziğinin tanımı ortaya cıkmaktadırZaman 4 Boyuttur ve her şey şu anda yaşanmaktadırGecmiş ve gelecek yokturCarpe Diem (Anı Yaşa) mantığının altında da bu duşunce yatmaktadır

Eğer bu gercekliğin farkına varırsak yani yaşanan her olayın şimdi olduğunu anlarsak bizlerde birer Einstein , Edison olabilirizDejavu’nun ne olduğunu şimdi daha iyi anlıyor olmalısınızBu olayı daha once gormuştum diyoruzAslında tum olaylar şimdi oluyor zaten

Biz kaderimizi kendimiz secerizBu secimlerde beynimizin gonderdiği sinyallerle olurHer olumlu sinyal bir quantum noktasında kendini bulur ve kaderimiz o yola girerBu durum Kuran’ı Kerim ‘de de aynen bu şekilde anlatılmaktadırRŞanal’ın “Quantum ve Kuran” adlı kitabında Kur’an , incil ve tevrattaki ayetleri gorduğunuzde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksinizKadercilik aslında bambaşka birşeydirİslamiyetteki “Allah herşeyi bilir” onermesinin mantığının altında da bu sistem yatmaktadır

Bugun bir cok dinbilimci , imanın şartının 6 değil 5 olduğunu kabul etmektedir ve "Kadere İnanmak" diye bir şart olmadığını savunur (detaylı bilgi icin bkz ProfDrMustafa İslamoğlu)

“Buyruğu icinde gemiler yuzsun,lutfettiği şeyleri elde edersiniz ve belki de şukredersiniz diye denizi emrinize veren Allah’tırO , goklerde ve yerde ne varsa hepsini kendinden bir lutuf olarak emrinize vermiştirButun bunlarda aslında duşunenler icin işaretler vardır” (Casiye Suresi 12-13)

“Dileyin verilecektirArayın bulacaksınız,kapıyı calın size acılacaktır,cunku dileyen alır,arayan bulur,kapı calınana acılır” (İncil – Luka 11/9)

Duşunmezsek , dilemezsek , aramazsak , kapıyı calmazsak yerimizde saymaktan başka bir şey elde edemeyizSuruye katılır standart bir hayat yaşarız

Bakınız,anı yaşamak nefesinizi izlemekten ve kendizi izlemek (merkezlenmekten) gecerRahat bir şekilde oturduğunuzda bir mum yakın onune oturun ve sakinleşingozleriniz acık şekilde muma bakınbırakın turlu turlu duşunceler gozunuzun onunden gecsinduşuncelerinizi izleyin ama duşunmeyinduşunmemenin yolu da NEFESİNİZİ İZLEMENİZDİRMuma bakarken nefesinizi burnunuzdan icinize cektiğinizde ciğerlerinize havanın dolduğunu hissedin ve ağızınından nefes verirkende şiddetli bir havanın cıktığını hissedin ve bu şekilde nefesinize odaklanınbir sure sonra muma bakarken goruntu bulutlanacak ve karnınız (cakra) faaliyete gececek ve tum vucudunuz cekilip (merkezlenip) gobek deliğinize doğru karadelik gibi cekileceksinizbiraz canınız yanacak ama o acı size farkındalığın mutluluğunu verecekBu oluşan karadelik sizin enerji topunuzu (psiball) oluşturmaktadırBu enerjiyi telekinezi alanında kullanırsanız kağıt dondurme kaşık bukmeyi başarırsınız,bu enerji uyarıcı hapların yarattığı etkiyi yaratırolduğu zaman hissedeceksinizadeta uyuşturucu almış gibi aşırı bir guc sahibi olacaksınızBu gucu insan ilişkilerinde kullanırsanız ilişkilerinizde başarı sağlarsınızBu enerjiyle ders calışırsanız bir kez okuduğunuzu anlarsınızBu enerjiyi ruhunuzu ayırmada kullanırsanız astral seyahat olurKısacası herşeyin temeli bu enerjiye dayalıdırBu enerjiye HUZUR denilmektedircakra tablosunda meditasyon başlığı altında şeklini koydumBu enerjiyi alnınıza cıkardığınızda tabiki tekniklerle , astral seyahat gercekleşirhemde 5 dakikanızı bile almazBu enerjiyi bir kez yakalarsanız bir daha kaybetmezsinizHep yanınızda olurBu enerji siz merkezlendiğiniz(yukarda anlattım) anda 1 dakika icinde yine gobeğinizde toplanıverirArtık bir silahınız varBu silahı herşeyde kullanabilirsinizOlumlu duşunmeyle bu silah birleştirilirse evren her istediğinizi size verecektir

Lutfen bu yazıyı iyi okuyunBundan sonra neden telekinezi yapamıyorum astral seyahat niye olmuyor gibi sorular sormayınYukarıda hepsinin mantığının aynı olduğunu temel bir eğitimi olduğunu ve bununda cok basit olduğunu izah etmeye calıştım

Ukalalık etmeyinBen biliyorum demeyinBunları yapınBireysel olarak yalnız başınızaVe kimseye anlatmayınsizin ozel bir ibadetiniz gibi olsun

Yolda yururken kendinize yukardan ilerden geriden farklı acıdan bakmaya calışınyururken ayaklarınıza bakmadan ayaklarınızı gormeyi hissedinBu telkinler merkezlenmeyi kolaylaştıracaktırKlasik muzik veya Kitaro tarzı dinlendirici muzikler dinlemenizi hatta rahatsız olmuyorsanız bwgen tarzı frekans duşurucu programları kullanmazını oneririm meditasyonu kolaylaştıracaktır.yardımcı olduysam ve işinize yaradıysa replerinizi esairgemeyin