1. Sevdiğime kavuşmak icin dua ediyorum, o da kendi sevdiğine. Hangimizin duası kabul olur?

Programa katılan genc bir kadının "Sevdiğime kavuşmak icin her gece dua ediyorum, o da kendi sevdiğine kavuşmak icin dua ediyor. Hangimizin duası kabul olur?" sorusu sosyal medyada uzun sure konuşulmuş, cevabı merak konusu olmuştu.

2.Acun'un kalbinde benim aşkımı hissetmesi icin bir dua var mı?

Sultanahmet'teki Ramazan sohbetlerinde bir genc Nihat Hatipoğlu'na Acun Ilıcalı'ya aşığım dedi. Genc bir anda ilanı aşk ederek, "Hocam ben Turkiye'de cok unlu birisini cok seviyorum. Onun da kalbinde benim aşkımı hissetmesi icin bir dua var mı?" diye sordu. Nihat Hatipoğlu araya girerek, ismini soyleme ama dedi. Genc tamam dedi ancak ismini acıkladı. "Acun'u cok seviyorum. Acun Ilıcalı'yı cok seviyorum. Bunun icin bir dua var mı? dedi" Nihat Hatipoğlu da bunun uzerine "Allah Acun'a yardım etsin" diyerek herkesi guldurdu.

3.Gayrimuslim mezarlığında Fatiha okudum. Gunah mıdır?

Nihat Hatipoğlu'nu şaşırtan bir soru da yine genc bir kadından geldi. Vatandaşlardan biri, "Gayrimuslim mezarlığında yanlışlıkla Fatiha okudum. Gunah mıdır?" şeklinde bir soru yonelterek beyinleri yaktı.

4. Banyoda cıplak yıkanılır mı?

Nihat Hatiopl'unun programında bir izleyici daha once kıyafetle yıkanıyor olacak ki, "Banyoda cıplak yıkanılır mı?" sorusu ile herkesi gulmekten geciriyor.

5.aşırı makyaj yapmak gunah mıdır?

Aslında sorudan ziyade, soruyu soranın dikkat cektiği noktalardan birisi. Gozlerini makyaja bulamış bir ablamız, herhalde bunu surekli yapıyor olacak ki Hatipoğlu'ndan ic rahatlatıcı bir cevap bekliyor.

6.Sacıma cizik yaptırdım, gunah mıdır?

En masum soru saclarıan cizik yaptıran miniklerden geliyor. Hocam "Sacıma cizik yaptırdım, gunah mıdır?"

7.Hollanda'da oruc uzun suruyor, Turkiye'ye gelince tutsam olur mu?

Gurbetci arkadaşımız Hollanda'da uzun suren oructan veryansın ederek Turkiye'de yaşamak istediğini belirtirken salondaki herkes cevap icin nefesler tutuluyor.

Alıntıdır