Arkadaşlar, son gunlerde bu konularda yoğunlaşldığını goruyorum. Bir iki laf edeyim dedim.
Butun bunlar metafizik olaylardır.Herhangi bir şekilde bir olay yaşasanız bile kimseye ispat edebileceğiniz bir durum değildir.Bu tip olaylarlar uğraşmak sadece ruh sağlığınızı bozar. Varlığını yada yokluğunu tartışmıyorum. Varlığına inanmanız ve bundan medet ummanız yada korkmanız sadece sizi ruhi bunalıma sokar. Ya varsa kuşkusu insanın beyninde buyudukce ve bu tip olayları okumaya başladıktan sonra kendi kendini şartlamanız sonucunda son derece normal olaylar ve sesler bile sizi urkutebilir.
Size tavsiyem bu tip olayları okumaya bile tenezzul etmeyin . Durduk yere kendinizi sıkıntıya sokmayın .
İnsanoğlu bilinmeyene daima merak duymuştur ama bu ilginizi fiziken ispatlama şansınız olan diğer konulara yonlendirirseniz orneğin eski uygarlıklar,destanlar,efsaneler hatta UFO'lar ister istemez bilim dallarının ceşitli konuları hakkında (arkeoloji,dinler tarihi, insanlık tarihi,astronomi) bilgi sahibi olacaksınız ve bunlar ilerki hayatınızda da coğu yerde işinize yarayacak.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Ruhlar,periler,cinler