Olmuyordu…Evet gene istediği neti yapamamıştı.180 soru olmasına rağmen o ancak 90-100 net arasında yapıyordu.Bazıları icin bu rakam cok yuksek gelebilirdi ama onun icin en az 150 net yapmak gerekliydi.Ya kalan bir ayda yemeden,icmeden soru cozecekti ya da…
O zor olanı secmek yerine gidip en kolay ve en tehlikeli yolu secmişti.”EVET EN YUKSEK NETİ YAPAN ARKADAŞLARINI OLDURECEKTİ!!! ”Hemen Hazırlıklara başladı.Ya universiteyi kazanamazsam diyerek biriktirdiği dersane parasını sniper silah almaya harcadığını annesi bir duysa..İcinden gulumsedi,acaba bir sorun cıkar mı diye duşundu.Ama doğru ya o artık 18 yaşındaydı.İstediğini yapabilirdi.
İcinde nedense bir korku vardı.Dersane birincisi olan A.’nın evinin karşısındaki catıya cıktı.Kalbi filmlerdeki gibi hızlı atmıyordu.Aksine acaba yaşıyor muyum diyerek kendine cimdik attı.Mermiyi silaha yerleştirdi ve ‘BAMM’… İşte yapmıştı. İcinde bir sıcaklık aynı zamanda da bir huzun vardı,ve huzun ağır bastırınca gozlerinden yaşlar damladı.Duşundu, eğer aynısını ona bir başkası yapsaydı ne olurdu.Annesini gozlerinin onune getirdi ve oradan uzaklaştı.
Evet…Bu da bitti diye duşundu.A.’nın olumunden 1 ay ecmişti ama onu hala kimin oldurduğu bilinmiyordu.Ve bu da 10.’su dedi,silahını sakladı,yağan kara aldırmadan evine gitti.
Bu da 180.’ci dedi.Artık oyle ağlamalar falan yoktu.İcini ne biraz sıcaklık, ne de biraz da huzun vardı.Taş gibiydi.Ayrıca kac aydır dersaneye de gitmemişti.Oyle ya aylardan mayıstı artık.OSS’ye ne kalmıştı ki…
Yine odasındaydı,yine elinde o berbat sınav karnesi duruyordu.Ama tek fark,puanının baraj olan 180′in bile altında olmasıydı.Ama nasıl oldu diye duşundu.Halbuki neredeyse herkesi oldurdum dedi.O anda gozu sniper’ına takıldı.Acaba..?
Ve yine eskisi gibi vucudunu sıcaklık kapladı.Ama bu sefer bildiğiniz sıcaklıklardan değil,yakıcı,kavurucu,ızdırap verici bir sıcaklıktı bu.Etrafına baktı.Etrafını arkadaşları A. ve diğerleri kaplamıştı.Ellerine bir baktı,hepsinde benim silahım var diye duşundu.A. ona yaklaştı:
Birinci soru:Bizi niye oldurdun? dedi.O cok korktu ve bulunduğu yerin cehennem olduğunu unutarak:
Sizi ben oldurmedim,şeytan oldurdu dedi.
A. Bu cevabı beklercesine:
Yanlış, dedi ve demesiyle katilini kafasından vurdu.
Bu kacıncı bilmiyordu.Etrafındaki heryerden kan fışkırıyordu.Bir başka arkadaşı da aynısını yaptıktan sonra kendisine bir baktı,ama ben bunları boyle duşunmedim ki dedi.
Bu sonuncusu dedi diğer bir arkadaşı.O da katilini kafadan vurduktan sonra baktı.O guclu katili,’OLDURUN BENİ’ diye sayıklıyordu.A. one cıktı ve:
‘ALDIN MI 180 SORUNUN CEVABINI’ dedi…