polis amca kurtar beni
artık bole deil polis amca dowme beni diye deişmek lazım bu sozu
bu akşam taksımde gezerken 4 arkadaş herşey guzeldi kafamıza gore mekanlara girip cıkıyoduk kafamıza gore yaşıyoduk taaaa ki
GENCLER GELİN BURAYA KİMLİKLERİ CIKARIN PASPORT PASPORT turis sandı beni GECİN SOLE ARKAYA BİZİ İZBE BİYERE CEKİP DUWARA YASLADILAR ZORLA SANKİ BUYUK Bİ SUC İŞLEDİK UZERİMİZ ARANDI KİMLİKLERE BAKILDI TAM O SIRADA POLİSİN BİRİ ARKADAŞIMA TOKAT ATTI SEN BANA NİYE TERS BAKIYOSUN DİYE O SEN BANA WURAMAZSIN DİYİNCE ARKADAN OBURU SICRADI ARKADAŞIN UZERİNE KAWGA MI CIKARALIM YOK SA ARKADAŞIMI KURTARALIM HERKES ŞOKTA ARKADAŞIM DA DAHİL SONRA NAPIYOSUN DİYE SORDUK UZATMAYIN KAYBOLUN .......... DİYE DEWAMINDA GELİŞEN SOZLER SONUC:
ARKADAŞIM DARP EDİLDİ HEMDE BİZİ KORUMAKLA GOREWLENDİRİLEN POLİSLER TARAFINDAN kimse bu olayı gormediği icin polisler yoluna olan arkadaşıma
bu ulkede dandik bi sınawla onune gelen faşist duyguları hadsafada olan insanları polis yaparsan we hic bişekilde psikolojilerini kontrol etmeden deli fişek gibi ortaya atarsan başka bişe beklenemez ewde karısına yada başka bişeye kızar gelir seni dower hic hakkı yokken onu oraya bizim gibileri dowmek icin deil korumak icin getirildiğin hatırlamadan
daha sonra aşağıda otururduğumuzda onumuzden gecerken bizi farketmediler we siwil arkadaşlarına bu gece acılışı yaptık diye salakca birbirlerine espiri yapıyolardı
polisler azda olsa birazcık saygım wardı artık hic bi saygı duyulacak bi mslek olmadığını anladım faşişst domuzlar gorewinin ne olduğunu bilmeden insanların haklarına tecawuz eden aşağılık yaratıklar
bu sozlerimden gorewini duzgun yapan we kişilik haklarına saldırmayan polisler alınmasın onlara hala saygım sonsuz
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- polis amca kurtar bizi(polis amca dowme bizi)
-
05-09-2019, 00:13:13