İnegol’ de ikamet eden işci emeklisi Recep Cıttır isimli vatandaş 2001 yılında ev telefonunu bin 500 YTL fatura gelmesinin ardından ev telefonunu iptal ederek cep telefonuna 4 bin 500 YTL’lik kontor yukledi. Telefonuna 72 bin kontor yuklettikten sonra 6 yıl boyunca ancak 32 bin kontor harcayabilen Cıtır, Turkcell tarafından Turkiye’nin en iyi muşterisi kabul edildi.

Yaşadıkları ile ilgili acıklama yapan Recep Cıttır, şunları soyledi. 2001 yılında ev telefonumuzu kacak yoldan kullanan bir şahıs bin 500 YTL fatura gelmesine neden olmuştu. Bende bu olay uzerine kızdım ve ev telefonunu iptal ettirdim. Ardından Turkcell bayiine giderek 4 bin 500 YTL değerinde kontor almak istediğimi soyledim. Yetkili once yuzume şaşkınlıkla baktı. Benden şuphelendi. Benim aklımı kacırdığımı sandı. ende parasıyla değimli diyerek isteğimi yerine getirmesini tekrarladım. Daha sonra bana odediğim 4 bin 500 YTL’ye karşılık 72 bin kontor yuklendi. 6 yıldır kullandığım kontorlerin ancak 32 bin adetini harcayabildim ve şuan 40bin 94 kontorum hala mevcut. Aldığım yuklu miktar kontorun ardından Turkcell her ay 500 kontor hediye gondermeye başladı. ayrıca yol hizmeti ve tatil imkanları gibi fırsatlar sundu.”dedi.

Yorumlarınızı esirgemeyin...