10 Haziran 2009 11:09

Mardin Artuklu Universitesi Fen Edebiyat Fakultesi bunyesinde ''Kurt Dili ve Edebiyatı'' bolumunun acılması icin başlatılan on hazırlıklar tamamlandı.
Yaklaşık 2 yıl once kurulan son 23 universite arasında yer alan ve ismini, kente cok sayıda tarihi miras bırakan Artukoğulları beyliğinden alan Mardin Artuklu Universitesi, Orta Doğu'nun en buyuk ''sosyal bilimler universitesi'' olma hedefiyle calışmalarına hızla başladı. Universite, Turkiye'nin ilk Kurt Dili ve Edebiyatı ile Suryani Dili ve Edebiyatı bolumlerinde oğretim vermeye hazırlanıyor.(!)

Kutlu Olsun Arkadaşlar İlk Kurt Dili ve Edebiyatı yapılacak.Bu bir şolendir Artık Tum Doğu'daki Universite ve Liseler Ozel Kurt'ce Bolumler Acılacak Hatta Hukumet (Başbakan Bunu Kabul Etmiş) Guney Doğu'ya Kurt'ce Sokak İsimleri Verebilirmiş.(!)

Ben Burdan Tum Kurt Kardeşlerimizi Kutluyorum.
İnşallah Guney Doğu Anadolu Ozerk Bolge Olur(!)

BAŞKA SOZ YOK! (şu yandaki kelimeyi okumadan cevap veriyosunuz)

Hadi onu gectim bari profil resmime bakın!
Anlasanıza hala bazıları kurtleri savunduğumu duşunuyor
HAY ALLAH'IM

Anlamıyosunuz değil mi işte bu yuzden kurtlere cevap veremiyoruz işte bu yuzden ozerklikten bahsediyoruz İŞTE BU YUZDEN hala yerimizde sayıp ABDDEN GELEN PARA YARDIMINA BAKIYORUZ İŞTE BU YUZDEN YAZARLAR HAPSE ATILIYOR

HEPSİ BU YUZDEN!...................

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ShadowBitterMelih
Ne gosterceklermiş allah aşkına cok merak ettim
Kurtlerin tarihleri bile yok daha

Guzel bir yorum daha