Arkadaşlar konuyu yanlış yere actıysam ozur dilerim. Olayı sıcağı sıcağına yaşadığım icin burda anlatma ve sorma gereği duydum. Normalde erken yatan bir insan değilim sabahın 8 lerine kadar bilgisayarda takılırım.Saat gece 12 den sonra uzerime ağırlık coktu ve aşırı uyku isteğim oldu. gece 3 bucuğa kadar dayandım (warcraftta bolum gecmek icin) uyumadım ve dayanamayıp ışıkları kapatıp yatağıma girdim. Duamı okuyup uyumuşum. Aniden bir ruya gordum ve ruyada bir odada yerde yatıyordum.Baş ucumdada bir cekyatta 2 tane kız yatıyordu ve bunlar uyanıktı. Sadece yatıyorlardı.Kızın biri ayağını cekyattan aşağıya doğru uzatıp benim goruş hizama getirdi bende niye yaptım bilmiyorum ayağına dokunmak istedim. Ayağına dokunduğum anda sırtıma saniyede 349503409 kere biri sanki parmaklarıyla cok cok hızlı bir şekilde vurmaya başladı. Hemen bunun ruya olduğunu fark ettim fakat uyanamadım. Bağırmak istedim bağıramadım ve bunun ruya olduğunun farkındaydım. Uzerimde sanki biri vardı nasıl ortunursunuz o ortuyu hissedersiniz aynen oyle. Daha sonra euzu besmele cekmeye başlarken bir yandanda bunun gercek olmadığnı duşunup aniden uyandım saate baktım ve sadece 40 dakika uyumuşum ve hemen ışıkları actım psikolojim alt ust oldu bilen biri bana bunun ne olduğunu soyleyebilirmi