Kahramanmaraş’ın Elbistan ilcesinde Oğuzhan Bahcıvan, hayatını birleştirmek istediği Leyla Bahcıvan'a eşek uzerinde evlilik teklifinde bulundu. Eşek uzerinde evlilik teklifini ilk başta reddeden gelin adayı, damadın ısrarı karşısında bu kararından vazgecerek parmağına yuzuğun takılmasına izin verdi

İstanbul’da yaşayan Leyla Bahcıvan ve Almanya’da yaşayan Oğuzhan Bahcıvan, tatil icin geldikleri memleketleri Elbistan’da tanışarak hayatlarını birleştirme kararı aldı. Ailelerin de onayının ardından kız isteme organizasyonu icin hazırlıklara başlayan damat adayı Oğuzhan Bahcıvan, mustakbel eşini yaşadığı mahalleden alıp ilce merkezine getirmek icin yola cıktı. Bu sırada yolu kapatan koyun surusunu goren damat adayının aklına, hayatlarını birleştirmeye karar verdikleri anı ozel kılmak icin ilginc bir fikir geldi.

Arabasını yol kenarına ceken damat adayı, mustakbel eşini koyun surusundeki eşeğe bindirerek evlilik teklifinde bulundu. Gelin adayı Leyla Bahcıvan ise, mustakbel eşinin bu teklifi karşısında şoke oldu. Hic beklemediği bir anda gelen evlilik teklifi ile kendisine uzatılan yuzuğu almayan gelin adayı, kısa bir sure sona ikna oldu. Genc cift, akşam saatlerindeki isteme merasiminin ardından mutlu birlikteliğe ilk adımlarını attı.

İKİNCİ BİR TEKLİF DAHA YAPTI

Gunduz eşek uzerinde yaptığı teklifin ardından nişanlısı icin ikinci bir surpriz hazırlayan damat Oğuzhan Bahcıvan, Ceyhan Nehri kenarındaki ozel organizasyonla nişanlısının istediği gibi bir evlilik teklifi daha yaptı.

Oldukca mutlu gorunen Leyla Bahcıvan, yaptığı değerlendirmede, "Hic boyle bir teklif beklemiyordum. Hatta kabul etmeyecektim ama oldu işte. Cok guzeldi" şeklinde konuştu.

Nişanlısı ile yol ustunde giderken koyun surusunu gorunce boyle bir teklif aklına geldiğini belirten Oğuzhan Bahcıvan da, "Koye doğru gidiyorduk. Bugun de Leyla’yı istemeye gidecektik. Giderken bir koyun surusu yolu kapattı. Ben de Leyla’yı arabadan indirerek 'Sana evlilik yapacağım' dedim. Ben indim ve eşeği getirdim. Eşek uzerinde evlilik teklifimi yaptım, o da kabul etti. Yuzuğunu de parmağına taktı" dedi.

İHA