"Kadınlarla İlişkilerinizde Yaptığınız En Tehlikeli 10 Hata ve Bunlarla Başa Cıkma Yolları...”
İşte Erkeklerin Neden Kadınlar Konusunda Başarısız Olduklarını Acıklayan En Onemli 10 Hata – Ve Bu Olumcul Hatalarla Başa Cıkma Yolları...
HATA #1: Cok Fazla “İyi Cocuk” Olmak
Hic, gercekten cekici kadınların “iyi cocuklardan” etkilenmediğini fark ettiniz mi? Tabiî ki fark ettiniz.
Benim gibi, sizin de “gıcık” tiplerle cıkan bircok cekici bayan arkadaşınız var… Fakat nedense romantik olarak SİZ`den hic etkilenmiyorlar…
Neler oluyor burada?
Aslında cok basit…
İyi olmak bir kadına o GUCLU CEKİMİ hissettirmez…
Ve İYİ olmak bir kadına sizi sectirtmez…
Bu durumun cok da mantıklı olmadığının ve kolay kabul edilebilir bir şey olmadığının farkındayım… Fakat fazla umursamayın.
Şunu iyi bilin ki bu GERCEĞİ kabul edene ve uzerinde duşunene kadar istediğiniz hicbir kadınla birlikte olamazsınız…
HATA #2: Onu Sizden Hoşlanması İcin
“İkna" Etmeye Calışmak
Bircok erkek GERCEKTEN hoşlandığı biriyle tanıştığı zaman ne yapar?... Fakat kız gercekten hic oralı değilse?
Doğru! Onu, farklı hissetmesi icin ikna etmeye calışırlar.
Hmm, Size haberlerim var... KONU CEKİM OLUNCA, BİR KADININ HİSSETTİKLERİNİ ASLA DEĞİŞTİREMEZSİNİZ!
Asla ve Asla!!..
“Mantık ve Duşunce” ile bir kadının sizin icin duyduğu hisleri asla değiştiremezsiniz.
Bir duşunun.
Eğer bir kadın size karşı bir şey “hissetmiyorsa”, o HİSSİ mantıkla nasıl değiştirebilirsiniz?
Fakat hepimiz bu hataya duşuyoruz.
Bir kadın bizimle ilgilenmediği zaman yalvarıyoruz, yakarıyoruz, peşinden koşuyoruz ve fikrini değiştirmek icin elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Kotu fikir. Asla işe yaramaz…
HATA #3: Ondan İzin veya
Onay istemek
Kadınları memnun etme arzusunda olan bizler (bizden hoşlanacaklarını zannederek) her zaman kadınların “onayını” veya “iznini” almak icin bir şeyler yaparız.
Bir başka KORKUNC fikir.
Kadınlar hicbir zaman kıclarını yalayan erkeklerden hoşlanmazlar. Asla!!
Sakın yanlış anlamayın.
Sizden hoşlanmaları icin kadınlara kotu davranın demiyorum.
Fakat kadınlara iyi davranmayı “her zaman onların iznini ve onayını almak” zannediyorsanız, bir daha duşunun.
Onay isteyerek asla başarılı olamazsınız. Aslında kadınlar surekli onlardan izin isteyen erkeklerden NEFRET ederler.
Şupheniz mi var? Cekici bir kadına sorun bakalım, kendine guvenmeyen korkak bir erkeğin surekli etrafında dolaşıp ondan bir şeyler icin izin istemesi canını sıkar mı sıkmaz mı?
HATA #4: Onun Sevgisini Yemek ve Hediyelerle “Satın Almaya” Calışmak
Kac kez bir kadını guzel bir akşam yemeğine cıkardınız, hediyeler ve cicekler aldınız, ve ona sizin yarınız kadar bile davranmayan biri icin reddedildiniz?
Az cok benim gibiyseniz, BİRCOK kez bunu yaptınız.
Tahmin edin bakalım?
Bunun olması cok DOĞALDIR…
Evet doğru DOĞAL dedim…
Tum bunları yaptığınızda şu mesajı veriyorsunuz:
"Beni, ben olduğum icin seveceğini zannetmiyorum, bu yuzden ilgini ve sevgini satın almaya calışacağım".
Butun bu iyi niyetleriniz kadınlara sanki guvensizliğinizin bir tazminatıymış gibi gelir, ve dalavere icin zayıf denemeler. Evet doğru, kadınlar bunu DALAVERE olarak gorurler.
HATA #5: Onunla
“Hissettiğiniz Duyguları” Cok Erken Paylaşmak
Bircok erkeğin yaptığı bir diğer buyuk ve talihsiz hata nasıl duygular hissettiklerini, kadınlarla cok erken paylaşmalarıdır.
Cekici kadınlar cok azdır.
Ve cok fazla ilgi gorurler.
Bir cok erkek bunu bilmez fakat erkekler, cekici kadınlara HER ZAMAN bir veya başka bir yolla yaklaşmaya calışırlar.
Cekici bir kadın gun icinde bircok erkek tarafından ilgiye maruz kalır. Bu demek oluyor ki 1 haftada duzinelerce, 1 ayda YUZLERCE kez.
Tahmin edin bakalım?
Cekici kadınlar bircok erkekle cıkarlar.
Cok doğru. TECRUBELERİ vardır.
Ne istediklerini bilirler.
Cekici bir kadını sizden soğutan ve bir an once yanınızdan kacmasına neden olan en onemli şey daha bir veya iki buluşmadan sonra “Biliyor musun, seni gercekten ama gercekten cok seviyorum” diyen erkeklerdir.
Bu, kadına ondan hoşlanan diğer erkeklerin duştuğu kendini kontrol edememe durumuna sizin de duştuğunuz fikrini verir.
Boyle yapmayın. Arkanıza yaslanın. Rahatlayın…
Cok daha iyi yollar var…
HATA #6: Kadınlar İcin “Cekiciliğin” Ne Demek Olduğunu Anlayamamak
İş cekiciliğe gelince, kadınlar erkeklerden COK farklıdırlar.
Bu gerceği kabul etmek ve başa cıkmak zorundasınız.
Bir erkek guzel, genc ve seksi bir kadın gorduğu zaman ANINDA cinsel bir cekim hisseder.
Fakat aynı şey kadınlar icin gecerli midir?
Kadınlar sadece gorunuşe bakarak erkeklerden cinsel anlamda etkilenirler mi? Yoksa burada başka şeyler mi donuyor?
Bu konuyu araştırmaya ayırdığım beş yılın ardından size şunu soyleyebilirim ki, kadınların “cekicilik mekanizmaları” gorunuşten cok DİĞER etkenler tarafından tetiklenir.
Tam tersinden ziyade, siz hic ortalama ve cekici olmayan bir erkeği guzel bir kadınla gorduğunuzu fark ettiniz mi?
Bir duşunun.
Erkeklerdeki belli bazı vasıflar kadınları cezbeder… Bir erkeğin, onları olduklarından farklı hissetmelerini sağlaması kadınları baştan cıkarır…
Eğer vucut dilinizi ve iletişiminizi doğru şekilde kullanabiliyorsanız, sizin ateşli ve seksi bir kadını gorduğunuzde hissettiğiniz şeyleri kadınlara hissettirebilirsiniz.
Fakat bu kazayla olmaz. Bunu OĞRENMEK zorundasınız.
Ve bunu HER erkek oğrenebilir…
HATA #7: Her şeyin Para ve
Dış Gorunuş Olduğunu Zannetmek
Erkeklerin en sık tekrarladıkları hatalardan biri de daha başlamadan pes etmektir… Cunku cekici kadınların sadece yakışıklı ve zengin erkeklerle birlikte olduklarını zannederler… veya belli bir boyu olan erkeklerle… veya belli yaştaki erkeklerle.
Şurası kesin ki, evet sadece bu ozelliklerle ilgilenen kadınlar da vardır.
Fakat kadınların COĞUNLUĞU erkeklerin cuzdanından ve tipinden cok kişilikleriyle ilgilenirler.
Kadınları tıpkı bir mıknatıs gibi ceken bazı kişilik ozellikleri vardır…
Ve bunarın ne olduklarını ve nasıl kullanacağınızı oğrenirseniz, SİZ de o erkeklerden biri olabilirsiniz.
Zengin, uzun boylu veya yakışıklı değilsiniz diye cekici bir kadından vazgecmek ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.
Tekrar soyluyorum: Eğer vucut dilinizi ve iletişim becerilerinizi nasıl doğru bir şekilde kullanacağınızı biliyorsanız, ateşli ve seksi bir kadını gorduğunuzde duyduğunuz o guclu cinsel arzuların aynısını kadınların hissetmesini sağlayabilirsiniz.
HATA #8: Tum HÂkimiyetinizi
Kadınlara Bırakmak
Daha once kadınlardan izin veya onay istemenin hata olduğundan bahsetmiştim.
Bir cok erkeğin yaptığı benzer bir taktik de TUM HÂKİMİYETİ KADINLARIN ELİNE bırakmaktır.
Başka bir deyişle, erkekler kadınların her dediğini yaparak kendilerinden hoşlanmalarını sağlamaya calışırlar.
Bir başka kotu fikir…
Kadınlar ASLA her dediklerini yaptırdıkları erkeklerden hoşlanmazlar. Kadınlar cesaretsiz ve zayıf erkeklerden asla etkilenmezler.
HATA #9: Kadınlarla Her Tur Durumda
TAM OLARAK Ne Yapacağınızı
Bilmemek
Şimdi aklınızı karıştıracağım…
Bir kadın HER ZAMAN sizin ne duşunduğunuzu bilir.
Kadınlar vucut dilini anlamada erkeklerden 10 kat daha iyidirler. Tam 10 kat!
Biliyorum buna inanması zor. Orneğin, bir kadınla cıktınız ve onu opmek istiyorsunuz, kadın bunun kesinlikle farkındadır. SHE KNOWS IT.
Tam olarak ne yapacağınızı ve onu NASIL opeceğinizi bilmiyorsunuz, orada oylece oturup ona bakıyorsunuz ve icinizde muthiş bir heyecan var, asla yardım etmez!
Bu durum kadınların ve flortlerin HER durumu icin gecerlidir…
Bir kadına yaklaşma, numarasını alma, cıkma teklif etme, onu opme, fiziksel cekim… her şey.
Eğer her bir durumda ne yapacağınızı bilmiyorsanız, muhtemelen her şeyi berbat edip aptal durumuna duşeceksiniz… ve HERŞEYİ KAYBEDECEKSİNİZ.
Şunu iyi bilin.
Kadınlarla bir adımdan diğerine nasıl gidileceğini TAM OLARAK bilmek hayati derecede onemlidir… ilk buluşmadan, evliliğe giden tum yollarda.
HATA #10: Yardım Almamak
En buyuk hata budur.
Bu, bircok erkeğin gercekten istedikleri kadınları elde edememelerine sebep olan hataların başında gelir.
Biliyorum, erkekler yardıma muhtac ve zayıf gorunmekten hoşlanmazlar. Yardım istemeyi pek sevmeyiz.
Hey, ben de bir zamanlar oradaydım.
Şimdi size biraz kendimden bahsedeyim ve kadınlar konusunda nasıl başarılı olduğumu anlatayım.
Yaklaşık 5 yıl kadar once, hoşlandığım kadınlara nasıl yaklaşacağımı, tanışacağımı ve flort edeceğimi bilememekten bıkmıştım.
Arık deli olmak uzereydim.
Bir gece arkadaşımla dışarıdaydım ve hoşlandığım bir kadına cıkma teklif etmek istedim, fakat bir turlu cesaretimi toplayıp yanına yaklaşamıyordum. İşte tam o noktada kadınlar ve flort konusunda başarılı olmayı oğrenmek icin her ne pahasına olursa olsun bir şeyler yapmayı kafama koydum.
Uzun uğraşlar ve cılgınca denenen birkac şeyden sonra, olayı tamamıyla kavradım.
Artık istediğim her kadına kolayca yaklaşabilirim ve kolayca numarasını alabilirim. Mankenlerle, aktrislerle cıktım. Guzel, normal ve sıradan kızlarla da cıktım.
Benim icin cok ozel bir deneyim oldu. Artık o kendine guvensiz, bezgin duygulardan eser kalmadı.
Şunu cok iyi biliyorum ki, istediğim zaman, istediğim yerde, cekici kadınlarla tanışabilirim ve cıkabilirim.
David DeAngelo
Turkce Ceviri: Onur Atasayan
[email protected]
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Kadınlarla İlişkilerinizde Yaptığınız En Tehlikeli 10 Hata
-
05-09-2019, 00:08:43