Kopek balığı bacağını kaptı, kuyruğu kaptırdı
Hint Okyanusu'nda Kopek balığı saldırısına uğrayan sorfcu mucize bir şekilde kurtuldu...
Sorfcu Paul Buckley sahile doğru kurek cekerken inanılmaz derece guclu bir şeyin bacağına doğru saldırdığını hisetti.
Bir kopek balığı saldırısı ile karşı karşıya olduğunu anlayan Buckley, denizin dibine doğru cekildiğini hiisseti.
Bacağındaki korkunc acıya rağmen bu şekilde olmemesi gerektiğini duşunen 37 yaşındaki sorfcu can havliyle koca balığın kuyruğunu yakaladı. Balık kuyruğuna ulaşamadığı icin bir sure sonra sorfcuyu bırakmak zorunda kaldı...
Acilen hastaneye yetiştirilen Buckley'in balığın ısırığıyla kopma noktasına gelen bacağın 150 dikiş atıldı...
Kopek balığı saldırısının dehşet bir duygu olduğunu soyleyen Buckley dehşet veren anları şoyle anlattı: "Balıkla hic goz goze gelmedim bana sırtı donuktu cok korkuyordum ancak başka şansım yoktu, kuyruğunu tutunca ağzı bana yetişemedi ve bir sure sonra beni bıraktı" Sorfcuye saldıran kopek balığının boyu 6 metre kadar olan dunyanın en oldurucu kopek balığı turu olduğu anlaşıldı...
Arkadaşlar bir şey daha eklemek istiyorum..Bizim burdada Arkadaşıma rastladı ama buyuk değildi.Arkadaşım kopek balığın burnuna vurarak kurtulmayı başarmış.Bunuda ekliyeyim Bilgilerin icine
Repleyen replenir