Hepinizin bildiği gibi facebook, sosyal ağın şuan yığınlarca kullanıcısı var. * Peki hic dikkatinizi cekti mi? Gozumuze soktukları bi subminal mesaj var. 25. kare oyunu.
Illuminatiyi bileniniz vardır. Bilmiyorsanız lutfen araştırın artık. *

bu da 25. kare oyunu.



25. Kare nedir bilmiyorsanız http://www.ezberbozanbilgiler.com/bi...gi-nedir?.html

Ya da
5.KARE TEKNİĞİ(onemli, mutlaka okuyun)


Gozumuzun saniyede 24 kare algılayabiliyor..
25. kare ise beynimize yazılıyor. İşte bu sistemin adıda 25. Kare
Orneğin Siz tvde bir cizgi film izlerken adamlar 25. Kareye "Coca Cola İc" yazısı koyuyorlar ve canınız cola cekmeye başlıyor ..

Şaka gibi gorunsede Rusyada yapılan araştırmalarda bu yontem uygulandığında
Cola satışlarının arttığı gozlenmiş..

'Başka Kanal İzleme, Başka Kanal İzleme, Başka Kanal İzleme'...

Televizyon yayını kullanılarak insanın bilincaltına belirli bir sloganı yerleştirmeyi amaclayan "25'inci kare (25th shot)" tekniğinin Rus TV'leri tarafından yaygın olarak kullanıldığı ve hukumetin buna karşı mucadele başlattığı bildirildi.

Rusya Basın Bakanı Yardımcısı Valeri Sirojenko'nun acıklamasına gore, "25'inci kare"yi saptamak uzere ozel bir detektor geliştirildi ve bu cihaz ile yıl sonuna kadar tum TV kanallarının surekli kontrolu sağlanmış olacak.

İtar-Tass'ın haberine gore, resmi olmayan bilgiler, Rusya TV programlarının 5'te 1'inin, "25'inci kare"yi icerdiğini ortaya koyuyor. İnsan gozunun, TV izlerken saniyede 24 kareyi algılayabildiği, 25'inci karenin ise goz tarafından fark edilmese bile doğrudan beyne etki ettiği belirtiliyor. Uzmanlara gore bu etki, beyni "yuksek derecede ikna edici" olabileceği gibi,
tahrip edici de olabiliyor. Rusya Basın Bakanlığı, bu etkiyi yayınlarında kullandığı tespit edilen TV kanallarının lisanslarının iptaline dahi gidilebileceği uyarısı yaptı.

Bakanlık kaynaklarına gore, TV'lerde yayımlanan her uc filmden birinde, 25'inci kare şeklinde, promosyon amaclı bir slogan veya reklam yer alabiliyor. Bu slogan veya reklamlar, "başka kanal izleme" şeklindeki anonslardan, siyasi amacları hedefleyen sloganlara kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Rusya'nın geliştirdiği detektorun, dunyadaki benzerlerinin dorduncusu olduğu kaydedildi.


TV’de ya da sinemada kullanılan diğer bir bilincaltı tekniği de 25 ve 25. kare tekniği. Gorduğumuz bir anlık bir goruntu 655 satır ve frame denilen 24 kucucuk kareden oluşuyor. Her 24 kare ise -bu sinemada 25’dir- bir ekran buyukluğundeki kareyi oluşturur. Her 327.5 satırda bir de ´control-track´ denilen aralık vardır. İşte bu aralıktan goruntuler kesilip aralarına başka goruntuler atılıyor.

Bizim ulkemiz acısından uzucu olan durum ise kendi izlediğimiz ya da cocuklarımıza izlettiğimiz her dizi ve filmde bilincaltımıza her turlu bilincaltı yontemi ile seks ve cinsellik temalarının kazınmasıdır. Ozellikle Disney yaptığı cizgi filmlerde cinsellik temasını yıllardır cocuklarımızın bilincaltına kazımıştır.


Ornekleri ise şoyle:


Kurtarıcı (Rescuer) adlı cizgi filmde bir anda parlayıp sonen uryan kadın resimleri ekrana yansıtılmıştır.

Alaaddin cizgi filminde ise “evet gencler soyunun” (good teenagers take of clothes) sesi hipnotik bir tonda gizli olarak tekrarlanmaktadır.


Aslan Kral (The Lion King) adlı meşhur cizgi filmde yıldızlarla gokyuzune “s..x” kelimesi yazılmıştır.


Jessica Rabbit (Who Framed Roger Rabbit) cizgi filminde filmin kahramanı Jessicanın kacış sahnesinde eteği acılıyor ve kahramanın camaşırsız olduğu goruluyor.


İstemediginiz kadar ornegini burada bulabilirsiniz.

http://tr-tr.facebook.com/subliminal25
__________________