Yeni evlenen ciftlerin duğun fotoğrafı icin uğrak yerlerinden biri olan Kuzguncuk’ta, eski bir evin kapısına asılan yazı gorenleri şaşırtıyor.
Evlenen ciftlerinin surekli kapısına gelerek evinin onunde fotoğraf cektirmelerinden rahatsız olan ev sahibi, evinin kapısına, "Burada fotoğraf cektirenler ayrılıyorlar" yazarak fotoğraf cektirmeye gelenleri evinden uzak tutmaya calışıyor.

Kapısındaki yazıyla dikkat ceken evin hemen yanındaki iş yerinde calışan Fatma Babacan, komşusunun astığı yazıyla ilgili bilgi vererek "Bu gelen insanlar var ya, gelinin damadın cevreleri kalabalık olduğu icin gelip iceriye kadar cekim yapıyorlar. O da 'Rahatsız oluyorum. Ne kastederek iceriye kadar cekiyorlar? Ben rahatsız oluyorum, cekmeyin burayı' diyor. Bağırıyor, cağırıyor ama ne fayda.

Onun icin bu yazıyı yazdı, gene anlamıyor millet. Onun icin hiddetle bağırıyor. Buna cok karşı; gelen gelinlere, kalabalıklara" dedi.

Kuzguncuk’un fotoğraf cektirmek isteyenleri cektiğini belirten Babacan, "Bizim Kuzguncuk guzel bir yer olduğu icin kasabamıza değişik fotoğraflar cekmek icin geliyorlar. Genellikle şu karşı tarafı cekiyorlar. Renkli merdivenler var, orayı cekiyorlar. Bir de Bostan Sokak arkasında evler var, sıralı renkli evler. Orayı cekiyorlar.

Komşum cekilmesini hic istemiyor. Cekilmesine karşı. 'Niye cekiyorlar iceriye kadar girip?' diyor. O yonden kızıyor" diye konuştu.
İHA