Singapur'dan satılmak uzere bir akvaryum icerisinde Didim'e getirilen bir vatoz balığının uzerinde bulunan Arapca "Allah" kelimesi gorenleri hayrete duşuruyor.
Didimli işletmeci Serdar Gundoğan tarafından satılmak uzere Singapur'da getirilen ithal sus balığı olan Vatoz balığının uzerinde Arapca "Allah" yazısı, işyerine uğrayan vatandaşların yoğun ilgisini cekiyor.
Diğer vatoz balıklarının aksine rengi daha acık olan balığın uzerindeki yazıyı yeni fark ettiklerini belirten İşyeri sahibi Serdar Gundoğan (30) "Aldığımız bu vatoz balığı evvelsi gun Singapur'dan satılmak uzere bana getirildi. İlk başlarda durumu fark edemedik ama bu gun balığın sırtına baktığımızda Arapca "Allah" anlamına gelen kelimeyi fark ettik. İl başta biraz şaşkınlık yaşadık ama balığı goren herkes aynı şeyi dile getirdi" dedi.
Vatoz balığının diğer vatoz balıklarından farklı olduğunu soyleyen işyeri sahibi Serdar Gundoğan, "Boyu 14-16 cm uzunluğunda, Bu balıkların tanesini 40 ila 60 TL satıyorduk ama ben ozel balığı satma niyetinde değilim. Vatandaşların balığı ilgisi de cok, bu durumda memnunuz" diye konuştu.