arkadaşlar onceden hepsi bir ruya sanıyordum genelde boşta olduğum ve sıkıldığım zamanlarda gun icinde gercekleştirdiğim uykularda gercekleşiyordu geneldede tanıdığım iyi bildiğim bir yerde gercekleşen kabuslardan ibaretti ama ruayı ben yonetiyordum kactığım ve ya saklandığım şeyin nerden gelceğini ne yapıcanı ben belirliyordum ir noktada ona yol gosteriyordum ve bu genelde icimdeki endişeyle oluyordu orn. şurdan gelirse felan gibisinden arada birde kendimi karanlıkta felan ve ya farklı ortamlarda dolaşıyordum en son başıma gelense yine uyurken yataktan kaltım ve uzun zamnadır yuz yuze gormediğim bir arkadaşımın yanına gittim bu seferki bu ruyanın farkı ilk defa benim dışımda da insanların olması ve ve farklı şehirde olan arkadaşımın yanına gitmek icin kendimi bir anda bşka bir şehirde bulmuş olmamadı arkadaşıma ulaşmam biraz sorun oldu cunku hic bilmediğim ve bana urkutucu gelen bir ortamdaydım bu sefer fakat onu buldum ve uyuyordu sonra uyuduğu odadan bir kapıya girdim ve sozde bu kapı onun ruyasına acılıyordu ve bunu biliyorum ruyanın sonrasını hatırlamıyorum uyandıkdan sonra gun icinde arkadaşım beni aradı ve beni ruyasında gorduğunu soyledi bu benim icin buyuk bir şok oldu kafam oldukca karıştı e yaptığım araştırmalarda yaşadığım şeyi birebir olmasada benzerini yaşayan ve bunu bilinclice yapan insanlar olduğunu gordum fakat yaptıkları yada anlattıkları şey gercekmi bilmiyorum yada benim yaşadığım şey gercekmi yada sadece bir rastlantı ve ruyamıydı onuda bilmiyorum fakat onların anlattıkları yontemleri denediğimde sadece bedenimin buyuduğunu hisettim kollarım ellerim sanki cok buyuk bir varklıkmış gibi geldi bana ve heryerim urpermeye başladı ufak tefek ulanık oruntuler belirdi akat net bir değişikle karşı karşıya gelmedim bunu acaba gercekten yapmak mumkun boyle bir şey varmı ve kontrollu olarak nasıl yapılır