Arkadaşlar ben aslında Adanlı'yım ve bir Adanalı olarak uc hamlede karnımı kolayca doyurabilirim

1-Adana Kebabı'nı belli olan 4-5 mekanda yemek(geri kalan yerlerde de olabilir fakat bu 4-5 yerden sonra Allahım bundan sonra hep zekat vercem hep acları doyuracam diyorsunuz)
2-Yanına Ayran-Şalgam veyahut geceyse kazancılar usulu icecek
ve 3-Muhteşem bir bitiş Kunefe!! ortaya gelen super bir kunefe peynir arada erimiş şeker ise tam kıvamında offff "usta ellerine sağlık" hakeden "bahşiş bırakılacak bir yemek" de hayatta kimse bırakmas normal bir olay oldugu icin

Sorun:
Şimdi gelelim "sorun"a arkadaşlar bu İstanbul'da anlattıklarımı yapan bir yer yok mu yaw! ben ekimde geldim hala kebap yağabilen bir yer bulamadım kebabın yanında pilav veren salata vermeyen yerler hep kunefeden kar edelim diyoruz sonume 2 cm kalınlıgında bir kadayıf geliyor soguk şekeri de acı tatlı sirke şeker gibi bilmiorum artık şireyi nasıl yapıyorlar hesap gelince zaten icim gitti attıkları kazıkla doyurdum karnımı

Cozum:
Bana guzel bir yer soyleyebilecek misiniz?
Arkadaş cok dertlenmiş bu kadar yazmış Allah Akıl Fikir Versin demeyin lutfen inanın bugun artık dayanamadım

şu istanbulun en iyilerinde de bir kebapcı yoq ki bi bize uyan kokorec var o da hoşuma gitti ne yalan soliim