Bu da Trabzon'un Naim Hocası

Trabzon'da Uzunsokak caddesindeki Sarılar Camii fahri emekli imamı Omer Oskay, cuma vaazında Trabzonspor'a sevdasını cemaati ile paylaştı. İmam Oskay, Erzurumspor'a verdiği destekle sık sık gundeme gelen Erzurumlu Naim hoca gibi Trabzonspor'a vaazda destek verdi.

Cuma Vaazı'nın sonunda Erzurumlu Naim hocayı ornek gosteren Omer Oskay, "Erzurumlu Naim Hoca'yı duydunuz mu ? Duymayan yok onu. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Bu Erzurumspor dediğin zaman akla gelen isimdir.

"60 BİN SEYİRCİ İLE 61. DAKİKA ŞOVU NEYDİ"
Ya o 60 bin seyirci ile yapılan 61. dakika şovu neydi, beni cok mutlu etti, gururlandırdı. Bizim icin her yer Trabzon diyorlar ya. Tabi olacak 26 yılın ozlemi var. Ben bu akşam maca gidiyorum isteyen gelir, isteyen gelmez. Biz bu sene bu şampiyonluk ozlemini gidereceğiz. Ne derseniz deyin.

"NAMAZINDA NİYAZINDA COCUKLAR"
İsterseniz bunları burada konuştum diye işime son verin. Ben bu cocukları tanıyorum, bunlar namazında niyazında cocuklar. Cenabı Allah ne muratları varsa versin. Bugun akşam macı alalım, inşallah yolun sonu gorunuyor" dedi.

JAJA'YA COK KIZDI
Konuşmasında Trabzonspor Yonetimi'ne 3 adak kesmesi tavsiyesinde de bulanan Omer Hoca "Tehlikeli gozlerden korunmak icin bunu kessinler. Takıma nazar değmesin" derken, cemaatten birinin "Bu akşam Jaja yok" demesi uzerine "Bırak gitsin, nereye giderse" demesi guluşmelere neden oldu.

video :
http://www.8sutun.com/Bu-da-Trabzonu...%B1_96530.html