NOROLOJİ PROFESORU İSLAM'LA ŞEREFLENDİ
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Saint Edwards Universitesi'nde noroloji profesoru olan Fidelma O'Leary, İslam diniyle oğrencilik yıllarında tanışmış. Katolik Hıristiyan inancına gore yetişen O'Leary'nin hayatı bir radyo programının ardından dini inanclarını sorgulamaya başlamasıyla değişmiş. O’Leary İslam'la nasıl tanıştığını şoyle anlatıyor: "Bir radyo programını dinliyordum. Telefon eden bir dinleyici, 'Madem İsa Tanrı’nın ta kendisi, nasıl oluyor da Tanrı’ya ibadet ediyor anlayamıyorum?' diye sordu. Kafamda bir şimşeğin caktığını hissetmiştim. Bulmacanın tum parcaları birden aynı anda yerli yerine oturmuş gibiydi. Muslumanlığın bana en uygun din olduğunu anlamıştım. Onu tum kalbimle sevdim ve kucakladım."
RAP ŞARKICISI LOON MUSLUMAN OLDU

Eski Rap şarkıcısı Loon – gercek adıyla Chauncey Lamont Hawkins – Musluman olarak Amir Junaid Muhadith adını aldı. Onceki hayatında para ve un gibi birtakım dunyevi değerlere sahip olduğunu, ama bunların kendisine hicbir şekilde gercek mutluluğu getirmediğini anlatan Loon, aradığı mutluluğu İslam’da bulduğunu soyledi.
ALMAN AVUKATIN MUSLUMAN OLUŞU

Alman avukat İslam’a nasıl donduğunu anlatıyor. Aslında cocukluğundan beri bir Yaratıcı’nın varlığına inandığını soyleyen avukat, Musluman olduktan sonra Allah’a cok yakınlaştığını, namazın Allah’a yakınlaşmak icin buyuk bir nimet olduğunu soyluyor.
Selam ve Dua ile...