"...Sayın Muhsin Yazıcıoğlu bir dava adamıydı. Onun şehid olması Hz. Ebubekirler, Hz. Omerler, Osmanlar, Aliler, o devirde nasıl şerefli yaşadılar, mesela Hz. Ali nasıl şerefle şehid oldu, Hz. Hamza nasıl şerefle şehid olduysa, Hz. Huseyin nasıl şerefle şehid olduysa o da boyle bir şerefle şehid olmuştur. ve herkes onur duymuştur. Ben onun şehidliğiyle onur duyarım. Dolayısıyla da şehide uzulme olmaz. Şehidle ovunulur, iftihar edilir. Onun guzel makamıyla, guzelliğiyle, yuceliğiyle. Cunku şu an onlarla birlikte; Hz. Ali'yle birlikte, Hz. Osman'la birlikte, butun şehidlerimizle birlikte... Butun BBP li genclerimize, butun milletimize baş sağlığı diliyorum...Fakat ben onları olu olarak anmıyorum, şehid olarak anıyorum. Hepsi şehiddir, hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Allah onlara guzellikler versin. Cennette beraber olmayı, hep beraber kardeşler olmayı, boyle cennet koltuklarında birlikte oturmayı nasip etsin inşaAllah.
...BBP li gencler de onlar, dava adamı hepsi .onların hırsını kararlılığını şevkini, azmini kat kat artıracak bir olay olur. Cunku biz nihayet hepimiz fani insanlarız. Butun inananların hepsinin idealidir şehid olmak. Şehidlik, iştiyakımızı, heyecanımzı, mucadele azmimizi kat kat daha fazla artırır. ve illaki Turk-İslam Birliği oluşacak, yani onun 2. bir ihtimali zaten yok Allah'ın izniyle. Ama tabi zamanlama, olay, cunku ben bu olaydan 5 gun once dedim yani siyasilere yonelik siyasi liderlere yonelik korumayı guclendirmek lazım, bunlar ***** dedim. Ergenekon orgutu mensupları, pkk da ***** bir orguttur. Yani yiğitlik icin onları teşfik etmek, "siz cesur değil misiniz" demek olmaz dedim. Cok ciddi bir koruma uygulanması gerekir. Bunların napacağı belli olmaz dedim. Gazetelerde cıkan haberler uzerine. Hemen arkasından da boyle bir olay oldu.Cok şaşırtıcı tabi...Bunu, boyle bir şeyi hazmetmeyiz tabi; oldu bittiye getirttirmeyiz. Sonuna kadar takip ederiz ve edeceğiz. Eğer bunda bir kasıt varsa, kanun ve hukuk olculeri icersinde kat kat hesabını sorarız. ama en guzel cevap Turk-İslam birliğini oluşturup bunların ciğerine otutturmaktır. Hırsımızı biz burdan cıkartacağız, boyle oluşturacağız inşaAllah."
video linki: Muhsin Yazıcıoğlu Şehidimizdir
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Muhsin Yazıcıoğlu Şehidimizdir