Değerli arkadaşlar,
Tam tarihini bilmemekle beraber Azerbaycan'ın Baku şehrindeki bir hayvanat bahcesinde bulunan bir aslan...
İlk onceleri hayvanat bahcesi bakıcıları tarafından farkedilen ve daha sonra da gelen ziyaretciler karşısında da aynı tavrı sergileyen bu hayvan, her ezan vakti sırasında kafasını kıbleye doğru donup "Alllaaaahh" diye haykırması, kıyametin alametlerini yaşadığımız şu ahir zamanda, Allahuteala Celle CelÂlûhu'nun biz insanlar icin meydana getirdiği bir mucizesi olsa gerek. İlk izlediğimde tuylerimi urperten bu goruntu hala her izleyişimde ne kadar aciz olduğumu anlamama vesile oluyor.Bir hayvan bile tum ciddiyetiyle ve asaletiyle Rabbi Rahman'ına karşı boyle sadakatli ve icten yaklaşırken, mucrim muslumanların bu ve bunun gibi hadiselerden ornek alarak yaşam şekillerini duzeltmelerini arzu ediyorum. İlk başta ben olmak uzere... Lafı fazla uzatmadan sizlerin de bu ibretlik hadiseyi izlemeniz icin BURAYA tıklamanızı istiyorum. 3 kusur dakikalık bu goruntuleri sabırla sonuna kadar izlemenizi ve aslanın kamerayı fark ettiğindeki o muhteşem edasıyla "Alllahhhh" diye haykırmasını izlemenizi rica ediyorum.

Evet bu videomuzda ise Kurban Bayramında kesilen bir tosunun son nefeslerini verirken "ALLAHHHH ALLAHHH" dediğine şahit olacaksınız. Cok acık ve net olarak duyuluyor. " _ Ben gizli bir hazineydim. Bilinmek istedim. Halkı yarattım. Ve boylece beni bildiler. " (Hadis-i Kudsi) Sonsuz hamd ve senalar sana olsun Guzel ALLAH'ım C.C. Videoyu izlemek icin BURAYA tıklayın inşaAllah.

Bu video icin yorum yapmıyorum. Cunku o kadar tatlı ki