bir baba bindi tramvaya dun benden bir sonraki duraktan. tam yanıbaşımda dikildi ve seslendi, tramvayın icinde kendi kucuk hayal dunyasına dalmış- ufak şeyleri- misal o gun cnra o saatte gıtmenın ezıyet olduguna hayıflanan, o tramwayda olmaktan, hatta eve donuyor olmaktan ve bunun gibi bi suru şeyden kendince ic dunyasında şikayet eden insanlara..

"ARKADAŞLAR AB NEGATİF KAN GRUBUNDA KİMSE VARMI ARANIZDA!!!"
ilk anlam veremedim... veremedik...

"KIZIM KAN KANSERİ... BEN KUSUR YILLIK KUAFORUM...VARIM, YOĞUM HERŞEYİMİ
SATTIM KIZIMA KAN YETİŞTİRMEK ADINA..

---50 yaşında herşeyini kaybetmiş bir adamın bir tek şeyini kaybetmemek uğruna... canını kaybetmemek uğruna verdiği savaşı izledik biz tramvay ahalisi olarak

---BU YAŞTA KAN DİLENİORUM SİZDEN ALLAH RIZASI İCİN AB-KAN GRUBUNA SAHİP
OLANLAR GELSİN BENİMLE.."

dedi...herkes nasıl o derece sakin ve suskundu bilemiyorum... ama benim icim kanadı biraz.. damarlarımda gezen kandan utandım.. her gun uyanır uyanmaz hayıflanmaya, yok neden o işe gidiyorum neden bunları yaşıyorum, ondan kazık yedim, bundan canım yandı diyen bedenimden utandım.. Sıfır grubu + kanımdan utandım... he birde gozumden akmasını durduramadığım gozyaşlarımdan...

50 yaşında bir kuaforun internet bağlantıları nedir nasıldır bilmiyorum... bildiğim benim arkadaşlarımında bu konuda benim kadar duyarlı olacağı .....yalvaran bizim babamızda olabilirdi, baba olan bizde....--Allah esirgesin...

--- Oğrendimki ben 45 kiloyu zor yakalayan bedenimle kan veremiyormuşum zaten, ama icinizde Ab- kana sahip olan arkadaşlar koca bir omurde 1 saatlerini bir canı ayakta tutmaya bir babayı hayata bağlamaya adayabilir diye duşunuyorum ...

tramvaydaki babanın cep telefonu ; 0546 492 26 41

adamın ısmını bılmıorum o hengavede soramadım ... kızı cerrahpaşada yatıyo... arkadaşlar aman diyorum taş atıp kolumuz yorulmaz ...