OSMANLI PADİŞAHLARI
Araştırmacı tarihi belgesel roman yazarı Kemal Arkun’un 30 yıla yakın bir suredir doğru kaynaklardan derleyerek hazırladığı ve yayınevimiz tarafından cıkartılan, Osmanlı Sultanları kitap seti ile ilgili olarak camilerimize, derneklerimize ve vakıflarımıza yonelik % 50 indirimli kampanya başlattık. Şu an ilk 25 Padişahla ilgili 25 kitap okuyucularımızın istifadesine sunuldu. Kalan 11 Padişahla ilgili 11 kitap 2009 yılının sonuna kadar yayınlanarak, Dunyada bu gune kadar ilk kez her Osmanlı Sultanı icin bağımsız birer kitap şeklinde hazırlanan bu proje tamamlanmış olacaktır.
Kitaplarımız Kultur Bakanlığı tarafından tum illerdeki Milli kutuphanelerimize alımı yapılmıştır. Milli Eğitim camiasında da bircok okulumuzun kutuphanelerinde yerini almıştır. Şu an piyasada tanesi 12 TL den satılmaktadır ancak biz Akademisyen Yayınevi olarak ‘TURKİYE OKUYOR’ kampanyasına destek ve katkıda bulunmak amacıyla bu kitapları, butun Osmanlı sevenlerine Osmanlı torunlarına % 50 indirimli olarak tanesini 6 TL’den takdim ediyoruz.
Bu gune kadar dunyada her Padişah icin bağımsız bir kitap yazılmadığından, ilk defa boyle bir calışma yapıldığından bu set cok onemli bir Turk klasiği huviyeti kazanmış durumdadır. Şu an ilk 25 Osmanlı Sultanıyla ilgili 25 kitabı piyasada 300 TL’ ye, kampanyamızdan ise 150 TL’ alabilirsiniz. Ayrıca almak isteyen herkes kampanya fiyatımızdan yararlanabilir. Bize ulaşmanız halinde cıkan ilk 25 kitap, kargo ucreti yayınevimize ait olmak uzere adresinize yollanacak ve seri 36 kitaba tamamlanıncaya kadar cıkacak olan kitaplara, kampanyamıza katıldığınız icin aynı fiyattan sahip olacaksınız.
Bilgilerinize saygılarımla arz ederim.
Mustafa Bekir KARACA
Akademisyen Yayınevi
Tel: 0212 483 38 64
GSM: 0555 968 16 49
e-mail [email protected]
ULU CINARIN KOKLERİ SERİSİ
1 OSMAN GAZİ
2 ORHAN GAZİ
3 MURADI HUDAVENDİGAR
4 YILDIRM BEYAZIT VE TİMUR HAN
5 CELEBİ MEHMED (1.MEHMED)
6 GAZİ MURAD HAN (2.MURAD HAN)
DUNYAYA NİZAM VERENLER SERİSİ
7 FATİH SULTAN MEHMET HAN
8 2. BEYAZIT HAN
9 YAVUZ SULTAN SELİM HAN
10 KANUNİ SULTAN SULEYMAN HAN
11 2. SELİM HAN
12 3.MURAD HAN
13 3.MEHMED HAN
14 1.AHMED HAN
15 1.MUSTAFA HAN
16 2. OSMAN (GENC OSMAN)
17 4.MURAD HAN
18 SULTAN İBRAHİM HAN
19 4.MEHMED HAN
20 2.SULEYMAN HAN
21 2.AHMED HAN
22 2.MUSTAFA HAN
23 3.AHMED HAN
24 1.MAHMUD HAN
25 3.OSMAN HAN
DUNYANIN ADALET USTALARI
26 3 MUSTAFA HAN
27 1.ABDULHAMİT HAN
28 3.SELİM HAN
29 4.MUSTAFA HAN
30 2.MAHMUT HAN
31 SULTAN ABDULMECİD HAN
32 SULTAN ABDULAZİZ HAN
33 5.MURAD HAN
34 2.SULTAN ABDULHAMİT HAN
ULU CINARIN KURUYAN KOKLERİ
35 5.MEHMET (SULTAN REŞAT HAN)
CINARLAR AYAKTA OLUR
36 6.MEHMET (SULTAN VAHDETTİN HAN)
GECMİŞİNİ BİLMEYENLER, GELECEKLERİNE YON VEREMEZLER.
GECMİŞİNE SAHİP CIKMAYANLAR, GELECEKLERİNE DE SAHİP CIKAMAZLAR.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Osmanli padİŞahlari