En Değerli Benim Yarışmasını bolumumuzde faaliyete geciriyoruz
Selamun Aleykum ,İslam ve İnsan Bolumu icin forumumuz icinde varolan bir yarışmayı bu bolumdede faaliyete gecirmeye karar verdik.İlk ay deneme amaclı yapacağımız yarışmada Allah'ın izni ile guzel sonuclar alınmasını temenni ediyoruz. Yarışma surekli devam edecek ve her ay yenilenecektir.
İslam ve İnsan Bolumu olarak bolumumuzun en değerli uyesini sececeğiz her ay sonunda; bu secim farklı kriterler yardımı ile yapılacaktır. Yarışmaya Herkes katılabilir, Yonetim uyeleride bu herkesin icine dahildir. İsterseniz yarışmamızı Tanıyalım;
Uyeler yarışmaya bu konu altından ''katılmak istiyorum'' tarzı bir mesaj atarak katılacaklardır.
Yarışmaya katılan uyelerimizin mesajları takibe alınacaktır.
Yarışmada puanlama sistemi kullanılacaktır.
Ay sonunda kazanılan puanlar toplanıp ilk 3 uye belirlenecektir.
Oduller ilk 3 uyeye verilecektir.
Puanlama Sistemi
Puanlar atılan mesajlara ve acılan konulara gore belirlenir. Mesaj icerikleri anlamlı yorumlardan oluşmalıdır. Teşekkurler veya bir iki kelimelik yapılan yorumlar puanlamaya dahil olmayacaktır. İslami Sorular ve Cevaplar bolumunde soruları cevaplamanız 2 puandır. İslami Sorular ve Cevaplar bolumunde soruları kaynak belirterek cevaplamalısınız. Aksi takdirde puan alamayacaksınız. Bu yarışmanın amacı post sayısını yukseltmek değil, değerli yorumlarla bolume ve diğer kardeşlerimize katkı sağlamaktır. Konulara Atılan Anlamlı her mesajınız icin 1 puan, Kendi Emeğiniz ile acacağınız konular size 2 puan Kazanacaktır. Bolumde konu icinde ikili munakaşa veya tartışma yaratacağınız her yorum icin ise -5 puan Kaybedeceksiniz. Bu Yuzden Yorum Yaparken Mesajlarınıza Dikkat Ediniz Arkadaşlar.
Oduller
1- Admin Gucu Rep + 2 Ay Kanka Uyelik
2- Admin Gucu Rep + 1 Ay Kanka Uyelik
3- Admin Gucu Rep
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- En Değerli Benim Yarışması ( Aralık ayı Katılım Konusu - Odullu Yarışma )