Intra Turizm Grup şirketlerinden Intra Travel Mice'ın Genel Mudurluğune Pınar Ozbilge getirildi.

Turizm sektorunun deneyimli isimlerinden Ozbilge, 5 yıldır gorev yaptığı Intra Turizm Grup bunyesinde Holding Yonetim Koordinatoru ve Intra Travel Mice Yonetim Kurulu Uyesi olarak profesyonel yaşamını surduruyordu.

25 yıldır turizm sektorunde başarılı calışmaları ile adını duyuran Pınar Ozbilge bundan boyle Yonetim Kurulu uyeliğinin yanısıra Intra Travel Mice Genel Muduru olarak da profesyonel hayatına devam edecek.

Intra Holding Yonetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Karaoğlu, “Grubumuz bunyesinde turizmin farklı segmentlerine hitap eden guclu şirketler oluştu. Seyahat endustrisinde hem interdisipliner yontemleri one cıkaran, hem de kendine ozgu kriterlerle iş yapan yapılar onem kazanmaya başladı. Son donemde kurumsal taleplerin ceşitlendiğini goruyoruz. Pınar Ozbilge sektoru ve Intra’yı yakından tanıyan birlikte calıştığımız onemli bir takım arkadaşımız. Kendisine yeni gorevinde başarılar diliyorum” dedi

turizmgazetesi