[*]SEVİYORUZ SENİ 'EY SEVGİLİ'
Sen, Sen ki bize tum kırgınlıkların ve duşmanlıkların kol gezdiği bir millete inat kardeşlerim diye hitap ettin sevgili, biz ise senin kardeşliğine layık olamasak ta seviyoruz seni.
Seviyoruz bir gul gibi , seviyoruz senin bizi sevdiğin gibi;
Hiraya cıkar gibi seviyoruz, Uhud;da savaşır gibi seviyoruz seni ey sevgili , seni gormeden seviyoruz, sen dememiş miydin ki oyle bir nesil gelecek ki o nesil kardeşlerim dir.
Onlar beni gormeden sevecek. Seviyoruz gormeden vuslatını seviyoruz ozleminde yanıp tutuşurken. Kainatta bir gul tanıdık sevgili bir gul solmayan ebedi kalan. Biz o gulun aşkına tutulmuşuz.
Yanar da yureciğimiz aşkınla tutuşur elbet. Vuslat dayanılmaz olur bir gun sevgili vuslat dayanılmaz sevgini sevgisizlik şehrinde barındırırız biz avuclarımızda kor ateşler tutar gibi.
Yıkıntılar arasından senin sevgini yudumlarız şehadet şerbeti gibi...
Ey sevgili sevdamızın aşkına acı bize acı bize ve şefaatinden mahrum etme bizi etme ki bizler senin ummetiniz...
Doğar doğmaz secdeye gidip ummeti ummeti dediğin ve omrun boyunca gecelerce ummetim ummetim diye Mevla;ya yakardığın ummetiniz..
Cennet kapıları acılıp gir ya Muhammet denildiğinde giremem ben taki ummetim gelmezse, ummetim yanımda olmazsa dediğin ummetiniz..
Butun insanların birbirinden kacıştığı o gunde kızım Fatıma Oğlum İbrahim sana feda olsun illa ummeti, illa ummeti dediğin o bi-care ummetiniz...
Seviyoruz seni sevgili, hicret eder gibi seviyoruz, biz seni Sumeyyeler gibi sevemesekte, Bilaller gibi goğsumuzde taşlar yeşertemesekte seviyoruz seni sevgili.
Uhudda sana ok isabet etmesin diye onunde duvar olan sahaben gibi olamasakta..
Seni onlar gibi sevemesekte aynı sevdayla seni sevdik, aynı sevdayla gullere senin kokunu verdiği icin hayran olduk, aynı sevdayla gullere bakınca kendimizden gectik..
Hep aynı sevdayla yaşadık sevgili, seni goremesekte gul efendim seni gorme umuduyla yaşadık, hep icimizdeydin sen sevgili, hic cıkmadın ki bu sevda hic yureklerimizden cıkmadı onun icindir ki
gule senin kokun verildiği icin aşık olduk;
Sevginin uğramadığı duşler ulkemizde seviyoruz seni, karanlıklarda aydınlığını gorerek seviyoruz.
Seviyoruz sevgili bizler seni goremedik Ey Sevgili senin sunnetini bildik ve senin sunnetinde bulduk seni sevgili, gullerde bulduk, bize bıraktıklarında bulduk seni ve senin o yuce sevdanı;
Seviyoruz seni sevgili, senin bizi sevdiğin gibi, Allah;ın rasulu olduğun halde gecelerce Ağlayıp secdelerden kalkmadığın ummetim diye gozyaşı akıttığın sevdayla seviyoruz seni Sevgili..
Ey sevgili bizler aşk limanında yitiğini arayan sevdalılar gibi seviyoruz seni, seviyoruz duşler ulkesinin cıkmaz sokaklarında avuclarımızdaki yureklerimizle ve duşlerimizi bir zumrudu ankanın kanatlarına veriyoruz...
Otelerdeki sevgiliye ulaştırması icin
ey sevgili, ey guzeller guzeli, ey gul efendim..
Selam olsun sana,
Selam olsun geceye ve aya,
Selam olsun gecenin karanlığına,
Selam olsun geceyi kuşatana,
Selam olsun omrunce ummetim ummetim diye gozyaşı akıtan Rasule;
Ey sevgili, biz seni seviyoruz ve hep seveceğiz, taki bu dunyadan goc mujdesi gelene kadar.
Gelene kadar o kutlu mujde sevdalı gozlerle bakacağız her gul goruşumuzde, o sevdayla bekleyeceğiz o gunu Sevgili; Yolculuk surecek sevgili... Nefes alıp verdiğimiz surece, soyleyecek sozumuz hep olacak..
Ey sevgili, biz seni Leylası icin dağları aşan Mecnun gibi sevemesekte, sevemesekte Ferhat gibi delemesekte dağları Ey sevgili , biz seni aşk ile sevdik, bildik ki aşk sendedir.
Biz gullere aşık olduk sen yokken. Biliyorduk ki gul senden almıştı kokusunu ve senin vuslatını senin kokunu gullerde bulduk sevgili. Biz gulu gul diye sevmedik sevgili.
Biz gulde bulduk senin aşkını vuslatını, kokunu gullere verene şukrettik ve gulu sevdik sevgili.
Bizler duşler ulkesinden sesleniyoruz sana sevgili, duşler ulkesinin cıkmaz sokaklarından sesleniyoruz ve sevgini yeşertiyoruz bu sokaklarda... Sensiz Senin sevdanla;
Seviyoruz seni sevgili, derbeder yureklerimizle seviyoruz. Bi-care olmuş yureklerle seviyoruz. Colleşmiş kalplerimizle seviyoruz seni sevgili. Yeşertemediğimiz sevdamızla, sevdanla seviyoruz..
Seviyoruz seni ey sevgili, bulbulun gulu sevdiği gibi... Bizde senin bulbulun olmak istiyoruz sevgili ebedi aşkı bulmak icin...
Seviyoruz seni ey sevgili, yıpranmış vakitlerde yıpranmayan tek gul olduğun icin...
Seviyoruz seni ey sevgili, seviyoruz seni...
Seviyoruz seni ey sevgili, col sıcağındaki bir kevser şelalesi gibi...
Seviyoruz seni ey sevgili, goz yaşlarımızla suladığımız gullerle seviyoruz seni...
Seviyoruz seni ey sevgili, sana aşık sana meftun olan aciz yureklerimizle seviyoruz...
Seviyoruz seni ey sevgili...
Seviyoruz seni ey sevgili, seni gunduzleri ruhumuzu aydınlatan guneş gibi, geceleri yolumuzu bulduran ay gibi seviyoruz... Seni kainatı yaratan Allah icin seviyoruz... Duy bizi ey sevgili, duy bizi, duy bizi...
Ey sevgili, bizler dudaklarımız da senin sevdanı terennum ediyoruz. Vuslatını haykırıyoruz on sekiz bin aleme...
Ey sevgili, kabul et bu mektubumuzu ve şefaat et bize biz aciz ummetine sevgine muhtac olan ummetine acı ve şefaat et ey sevgili... Ey sevgili, sanadır salavatlarımız
Şefaat et ey sevgili şefaat et , şefaat et bizlere...
Ey sevgili, biz seni Musab gibi sevemesek te , biz seni Filistin gibi sevdik, sabra gibi Şatilla gibi sevdik. Kudus gibi sevdalandık sana bağrımızda ateş yaktık kor olduk sevgili...
Ey sevgili , biz seni olumu sevdiğimiz gibi sevdik, olumu sevdik cunku biliyoruz ki vuslatımızı olumle dindireceğiz... Sana ve Sahibimize olan ozlemimiz, icimizdeki ozlemimiz o dem dinecek
Hep dudaklarımız şu dizeleri tekrarladı durdu sevgili. Olum yad edilmeye değer bil gul derdik. Oyle bir gul ki kokladığımızda sevgiliyi bulduran ve koklayanı o sevdaya doğru ucuran, sevgiliye ulaştıran.
Biz olumu sevmiştik bu dizelerde bu sozlerde...
Ey sevgili, biz senin yanında asrı saadet donemini yaşayamasak ta yaşar gibi sevdik seni ve seni seveni, senin sevdiğini, senin sevdanı Ya Rasulallah;
Selam olsun sana Ey Kainatın Gul Efendisi, Sana Senin Sevdanla yaşatamasak ta senin o yuce sevdan icimizde olarak bizi beklediğin
Kevser ırmağının başında senin sevdana yaraşır bir şekilde ummanı bekada buluşmak umuduyla;
Seviyoruz seni ey sevgili tum kalbimizle ve tum zerreciklerimizle;
Rabbim inşallah bizede boyle sevgi boyle bağlılık nasip eder inşallah cumlemize nasip olur
Allah (cc) bizide sevdiği kullardan olmayı nasip etsin
Allah (cc) cumlemizi sonsuz bi saflık nasip etsin...[/CENTER][/CENTER]
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Sevİyoruz Senİ Ey Sevgİlİ Peygamber