muğla-datca -karaincirli'de 1 ay kaldım dondum.her yıl gidiyorum.cevreSinide gezdim ama orası gibi yok.kamp hayatını sevenler icin ideal.ozil mokamp.karaincirli tatil koyunun icinde.fiyatlar super uygun.işletmeciler tatlı insanlar.her konuda yardımcı oluyorlar.dnize sıfır.deniz desen harika.uzun bir msafe sığ sonra derinleşiyo.cocuklar icin ideal.datcaya 13 km.alışveriş imkanı var.haftada 2 gun pazarı var.her gun balıkcı geliyor.seviye super.kimse kimseyi rahatsız etmiyor.kalanların coğu oğretmen.yabancı karavanlar var.ayrıca 10 tanede oda var.ya orası anlatılmaz yaşanır.ister kendi cadırınızla,isterseniz kamtan cadır kiralıyarak ister odalarda..nasıl olursa olsun mutlak gidin gorun derim..gittiğimiz diğer kamplara kıyasla tuvalet ve duş acısından oldukca temiz ayrıcaa..halil patronun guzel dinlendirici muzikleri eşi adile ablanın tatlı dili.offoff şimdiden ozledim oraları...onlara bi tanıtııc blog oluşturduk adresi http://halilkirkan.blogspot.com buradan adres bilgilerinede ulaşabilrsiniz...gidenlere iyi tatiller..edirneden nagihanın selamı var demeyi unutmayın))))
ayrıca facebookta OZİL MOKAMP grup sayfasından resimleri gorebilirsiniz sizde bize katılabilirsiniz..