merhaba arkadaslar daha once burada okudugum belarus hakkinda bazi arkadaslarin bilgisi olmadi halde foruma dogru sekilde yazmadigi icin insanlari kararsiz bir sekilde biraktigini gordum, yaklasik 6 yildir buradayim, tek kelime ile gezilmesi gereken bir sehirdir minsk, diyorlarki: nerede yemek yiyecegiz?nerede konaklayacagiz?nerelere gidip eglenecegiz? turk restoranlari var butun turk mutfagini bulabilirsiniz, oteller var veya sehrin merkezinde gunluk ,haftalik, kiralik daireler tutmak mumkun, benim tercihimdir daire tutmak, eglencede sinir yok, gece klupleri herzaman yogunlukda olup hatta bazen iceri bile alinamayabilirsiniz yogunlukdan, kriz var diyorlar, evet dogru ama turist olarak gelen insanin burada krizden etkilenegini dusunmuyorum, cunku doviz ile geliyor, ulke guvenligi ust duzeydedir, kimse ile problem cikmaz, insanlar fazla ingilizce bilmiyor, istenildiginde araba kiralayabilir baska sehirlere gidilebilir,, arkadaslar hangi sorunuz olursa olsun yazabilirsiniz [email protected]