Yaşı

Yaşı 30 ile 40 arasında olduğu halde gonderilecektir... Mehdi benim evlatlarımdandır. 40 yaşlarındadır. (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 41)

Burnu

Onun alnı geniş, burnu ise ince olacaktır. (Tırmizi / Buyuk Hadis Kulliyatı, Rudani 5.Cilt, Sayfa 365)

Alnı geniş burnu parlaktır. (Asrın Beklediği İnsan Mehdi, Adil Gokbayrak, s. 28)

Sakalı

Sakalı bol ve sık olacaktır. (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 23)
Sakalı sıktır. (Kıyamet Alametleri, Berzenci, s. 163)

Boyu

Mehdi, orta boylu olacaktır. (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 41)

Evet, guzel bir calışma bu gibi işaretler olursa Hz Mehdi diye biliriz
Hayır, Hz Mehdi eğer bu işaretlerle kendini acıklasaydı inanıyorum ki
Coğu Hz Mehdiyi bekleyenler ona tabi olurdu ama yanlış bir Hz Mehdi bekleyişi
Bu gibi Mehdi arayışı her sırtında veya ayağında ben veya
Yazıya benzeyen doğum lekeleriyle Şizofren akıl hastaları Hz Mehdi olduğunu
Direk soylemeselerdi ima etmektedirler bu uydurma hadislerin yuzunden
Ve bazı TV programı yapan ruh hastaların yuzunden her gun bir yeni
Mehdi ortaya cıkıyor.

( ilk elektriği bulan Thomas Alva Edison )
Yaşadığımız Dunya gezegenimizi Allaha hın izniyle ışığı icat etmiştir
Şukurler olsun ki bu donemde yaşamıyor yoksa Hz Mehdiyim diyerek
Oda şeytana uya bilirdi Allahtan Thomas Alva Edison hadislere bakıp bende Hz Mehdiyim diye bilirdi.

Her yazımda anlatıyorum evet Hz Mehdi gelmiştir tabiî ki işaretleri olacak
Ama sırtında veya ayağında yuzunde ben yara izi ile Mehdilik yapmayacak
Ozelikle soyluyorum dikkat edin gercek Hz Mehdi işaretlerin yanı sıra
Her kesin goreceği şekilde Hz Musa gibi keramet gosterecek.

Boş konuşmayla veya bir kac yere para sacarak yalnız şeytana hizmet etmiş olur
Diyelim ki hadisler doğru kıyamet gununu hemen. Hemen hepsi şu şekilde belirtmiş

Peygamberimiz (sav) şoyle bildirmektedir:
Bu ummetin omru BİN SENEYİ GECECEK, fakat BİN BEŞ YUZ SENEYİ aşmayacaktır...3
Peygamber Efendimiz (sav), ummetin omrunun 1500 seneyi gecmeyecek.

Bu gibi kıyamet hadislerin hemen, Hemen hepsinde gecmektedir
Aslında peygamber efendimiz şunu belirtmiştir gelecek olan Hz Mehdi ve Hz Mesih
Bu yılarda geleceğini mujdelemiştir.

Peygamber efendimize kıyameti sormuşlar doğru peygamber efendimiz cebrail a.s sormuş kıyamet gununu Cebrail a.s Allahın izniyle Kuranıkerim’de (AHZAB/63) ayette
Şu şekilde belirtmiştir.

(AHZAB Suresi 63 ayet )
Ayet- İnsanlar sana kıyamet saatini soruyorlar. De ki: “Onun ilmi ancak Allah’ın nezdindedir. Ne bilirsin belki kıyamet yakında olur.

Evet, Kuranıkerim’de acık şekilde belirtilmiş hadislere bakarsanız kıyamet gunu olarak
Acıklamışlar 1500 sen diye peygamber efendimizin belirtmesiniz sebebi Gelecek olan Hz Mehdi ve Hz Mesih Bu yılarda geleceğini mujdelemiştir.

İşte hemen. Hemen hadislerde Hz Mehdinin fiziksel ozeliğinden soz ediyor
Yanlış ve gunumuze kadar bir takım insanları Mehdi olarak tarif ederek Musluman topluluğunu yanılgıya suruklemiştir tabiî ki Hz Mehdinin sırtında peygamber efendimizin muhru bulunacak her şeyden onemlisi Hz Musa gibi keramet gosterecek olmasıdır.

Yalan yanlış Hz Mehdi anlatımı yok kaşı gozu boyu gibi yalanlarla ancak şizofren akıl
Hastalarını gercek Hz Mehdi cıkana kadar mehdiyim demez ama ima etiği icin Mehdi diye peşinde gezersiniz

Gercek Hz Mehdi geldi ve zaman yakın Gercek Hz Mehdi ben Hz mehdiyim demesine gerek yok o gun yakın yer gok Hz Mehdiyi seslenecek beşinden koşanlar kurtuluşa Erecek.