İstediğim hic birşey gercekleşmediği yetmez gibi birde duşunduğum her kotu olay birşeyyapmadan basima geliyor.kisaca yasadigim hayati bir kopek yyaşasa ne olduğunu hissedip ipini kiracagi cinsten.iyi birşey olduğunda kotu şey ne zaman gelecek diye bekliyorum.ve gecikmeden de gelir.evdekiler tabiri caizse artik 20 oldu defolup ne zaman gidecek muamelesinde.yasin 20 sulukmusun muhabbeti geciyor.birşey iyilesse 2 şey bozuluyor.2. Sene universite sinavina girdim kapasitesi cok iyi olmasa da ortalamaya gore gayet iyi biri diye duşunuyorum.heyecan ve aksilikten onun icinde ettim.aile yapisi bozuk evelllah dedim rakamdan vuruldu evelllah cektim kitaplarla dost oldum haketmeyecegim alkolik kafayla girmiş gibi bir puan aldim sabir dedim.ama olmuyor arkadaşlar hani lanet derler ya oyle bir sanssizlik evrenin ruhu tarafından.her yerde uğursuzluk belada beni buldu kisaca moralin bozuldu bozuldukca moralini bozacak olaylar cogaliverdi.denemeleri ve karneleri iyi olmasına rağmen tek dostum kitaplarda rakamdan vrdu.evdekiler artik cok calis cokcalis slkmisin muhabbeti ypiolar.ama bilmiolarki elimden gelen bbirşeyolmadigini.insana ait bir ozzelik diom bir ozellik mutlu eden tek biseymi olmaz ya kopegi baglasan yerime durmaz.nebir dilenci gordugumde birine ters birsey yaptigimda icim sizlar cogu kisiden ziyade gosteris icin yapmam bir eylem ama yine kaybeden yine eksik kalan seylere sahip olan ben oluyorum