Gozumun gorduğu, goremediği tum mevcudatı yaradan, en guzel şekilde bicimlendiren, nimetullahı bizlere ihsan eden guzel Allah’ım… Tevbe kapıların hep acık… Kac kez daha gireceğim bu kapıdan? Bir gunah icin bin bir kere gireyim diyemi acık bıraktın tevbe kapılarını?! Allah’ım… Arsız, uslanmaz nefsimin kulağıma fısıldadığı vesveselerle yanıyor icim… Kurtar beni… Kurtar Ya Rabb! Kurtar bu karmaşık alemden… Al beni… Saf, duru, temiz, gunahsız, gunahın adının dahi anılmadığı meskenlere al… Gozlerimi, ellerimi, dudaklarımı, kulaklarımı ve tum azalarımı terbiye et Rabb’bim… Ne geleceği nede geri getiremeyeceğimi duşunmek istemiyorum! Yalnız o’nunla Sen’de olmak Sana kulluk etmek istiyorum… Cennet bahcelerinin bahcıvanı olup butun gulleri budamak ve bu gulleri kalbimi ısındırdığına vermek istiyorum Rabb’bim… Biliyorum bunun icin cok calışmam gerekiyor ama bana bu calışma azmini yine sen vereceksin…
Nasib eyle Rabb’bim…
Sen’in icin, Sen’in dinin icin yaptığımız ne varsa k atlamamızı, katlanmamızı nasib eyle…
İnsanlar pislik icin bir birleri ile yarışırken bizlerede İslam icin yarışmayı nasib eyle…
Tevbelere “Tevbe” etmeyi nasib eyle…
Ya Rahman… Sen o Yuce Kur’an’da bizlere şoyle buyuruyorsun;
İnsanlardan oylesi de vardır ki, Allah’a kıyıdan kenardan kulluk eder. Eğer kendisine bir hayır dokunursa gonlu onunla hoş olur. ŞÃ‚yet başına bir kotuluk gelirse gerisin geri (kufre) donuverir. O dunyayı da kaybetmiştir, ahireti de. İşte bu apacık ziyanın ta kendisidir. ( Hac 11 )
Muhafaza eyle Rabb’bim… İbadetlerimizi yeterli gorupde yerimizde saymaktan bizleri muhafaza eyle…
Sana sığınıyoruz Allah’ım…
Bizleri şeytanın vesvesesinden uzak eyle…
Şuphesiz Felah Sendedir… ve bizlerde Felah’ı Sen’de arayanlardanız…
Amin.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- TEVBE’ye “TEVBE” Vaktidir!