tayland!!!! birak akliniza geleni gelmeyeni bile bulmanin cok kolay oldugu inanilmaz bir memleket.dogal guzellikleri ve elbette diger guzellikleri ve mistik uzakdogu havasi...
bu mart sonu kismetse oradayim yine orada tanistigim bir turk var.uzun yillardir orada yasiyormus..turizm sektorunde calismakta.biz netten tanistik.adi guray.turkiyeden kontak kurdum.beni bangkok havaalaninda karsiladi.gumrukte el konan fazla sigaralarimi onun sayesinde kurtardim.pattaya ya kadar hos sohbet bir yolculuk yaptik.Pattaya ya geldigimde otelim hazirdi.5 yildiz ayarinda kucuk bir butik hotel.sonra yamaha marka motosikletim deposu dolu ve gicir gicir beni kapida bekliyordu.cok guzel balik restaurantinda yedik aksam yemegini mavi yengec ce dev karidesler.4 gun sonra koh chang adasi 2 gece 1 gun.dunyada gordugun en guzel plaj ve beyaz kumlar..palmiye golgesinde hindistan cevizi icinde mohito yudumladik.bangkok 1 gun 4tane wat nehir turu alisveris merkezleri'' pattaya sehir ve civari gezii turu..8 adet gezi noktasi...tum turlar bana ozeldi.kisaca dolu dolu 10 gun..bunlari bana yasatan canim arkadasim guray yaptigi hizmet ve yardimlarindan dolayi sonsuz tesekkurler..tayland a yolu dusecek olan herkesin bilmesi ve tanismasi gereken
bir isim guray.kusursuz bir tatil yasatti elbette turkce olmasi en buyuk avantaj.
gurayin telefon ve maili: +66879427670 [email protected]d da sorunsuz bir tatil icin mutlaka irtibata gecmelisiniz...