Selamun aleykum abiler, ablalar, arkadaşlarım..
Konuya nasıl giriş yapsam bilmiyorum şuan 16 yaşındayım birkac sene once aklım bir karış havadaydı herşeyi şakaya makaraya alırdım pek aklıma takmazdım surekli keyfime bakarım havasındaydım ama son 1-2 sene icerisinde yavaş yavaş toparlandım neler yaptığımı bi gozden gecirdim bugune kadar yaptığım herşeyin bi amacı olmadığını herşeyin boş olduğunu farkettim.Okulda dersleri hic takmazdım hic bi dersi ciddiye almazdım orta okulda kalmak yok ya..
ve şimdi namaz kılmaya başlıycam İnşallah. namazla ilgili coğu şeyi oğrendim duaları ve yapılıcak şeyleri ama tam olarak ezberleyemedim yani namaz kılmaya camiiye gitsem yapılıcak şeyleri yerine getirsem ve ezberlediğim duaları sırasınca okusam ve diğer şeyleride bi taraftan oğrensem doğru olur mu? kıldığım namaz kabul olur mu ? yoksa hepsini birden yapmam zorunlumudur? ve birde ezan okunduktan kac dakika sonra namaz başlıyor? kac dakika icinde abdest almak gerekiyor ? Yanlış anlaşılmak istemem umarım kendimi anlatabilmişimdir şimdiden cok teşekkur ederim.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Namaz Kılmaya Başlamak İstiyorum Birkac Sorum Olucak