Oncelikle abilerim ablalarım herkese merhaba diyorum. Foruma yeni uye oldum.

Arkadaşlar bu yaz mevsiminde yurtdışına tatile gitmeyi planlıyoruz. Jolly Tur şirketini duşunuyorum, olmadı ETS tur veya Pronto Tur.

Daha once Jolly Tur şirketi ile İspanya'ya gitmiştik. Madrid ve Barcelona turuna. Acıkcası şirketten cok memnun kaldığımı soyleyemeyeceğim. Cunku sure zaten 6 gun, ve bu 6 gunun tamı tamına 1 gununu otobus ile Madrid'den Barcelona'ya gitmekle gecirdik. Tam bir rezalet idi ve 1 gunumuz tamamen boşa gitmişti. Ayrıca duzenledikleri Flamenco gecesi ise ayrı bir rezaletti, kişi başı 60 Euro aldılar ve bize olabilecek en uyduruk yeri ayarladılar, sahne falan gorunmuyordu. Ayrıca Barcelona'da kaldığımız otelde daha bir yorgan bile yoktu, sadece ince bir carşaf vardı. Yani tamam otel 3 yıldızlı idi cok şey beklememek gerek ama yani bir yorgan olmaması rezaletti.

Bu yaz mevsiminde de ailecek Benelux & Londra turlarından birine katılmayı duşunuyoruz. Turda 2 gece Amsterdam, 1 gece Bruksel, 1 gece Luksemburg ve 3 gece Londra'da kalınıyor. Yani Amsterdam'da gecireceğimiz ilk gunu kafadan siliyorum, cunku zaten oraya gidene kadar panoramik şehir turu gecene kadar saat akşam 8 falan olur buyuk ihtimalle, o saatten sonra da bir yer gezilmez zaten. Londra'daki son gunu de saymıyorum elbet, cunku 12.50'de ucakla İstanbul'a doneceğiz.

Benim sorum ise şu olacak. Şimdi bu tur şirketleri ucak parası odememek icin bizi Luksemburg'dan Londra'ya otobusle goturecekmiş. Once Fransa'nın Calais limanına gidecekmişiz, oradan da otobusle Londra'ya gececekmişiz. Bu yolculuk tahmini kac saat surer, yani kafadan 1 gunu daha silmemiz mi gerekir?

Ayrıca onerebileceğiniz başka tur şirketleri var mı? Yani, mecburen, tekrar hic sevmemize rağmen Jolly Tur ile gideceğiz. Cunku bu turu duzenleyen daha iyi şirket yok gibi.

Bu yolda gecen zamanların az olduğu bir tur şirketi mevcut mudur acaba?

Amsterdam gibi bir şehrin sadece onemli yerlerini gezmek, 1-2 tane de muzeyi gezmek ve kanal turu yapabilmek icin 1 gun yeterli bir sure olur mu?

Luksemburg'da gezilecek yer var mı? Bruksel'e gitmeye değer mi yani guzel bir yer mi?

İmkan olsa sadece Londra olan tura katılacağım ama annemler onu istemiyor. Goruşlerini belirtecek tum arkadaşlara teşekkur ediyorum.