Canakkale Turist Rehberleri Odası 13-23 Ocak 2015 tarihlerinde Sertifikalı İşaret Dili Eğitim Programı duzenliyor.
Canakkale Turist Rehberleri Odası (CARO) tarafından yapılan acıklamada işaret dili bilmenin onemine dikkat cekildi. Eğitime katılım ile ilgili bilgiler ve duyuru şoyle:
CARO - Canakkale Turist Rehberleri Odası olarak 13 - 23 Ocak 2015 tarihlerinde Sertifikalı İşaret Dili Eğitim Programı duzenliyoruz. Evrensel bir dil olan işaret dilinin onemini hepimiz biliyoruz ve onumuzdeki yılda işitme engelliler derneklerinin bolgeye turlar yapacağının bilgisi de tarafımıza ulaşmıştır.
Bu nedenle siz değerli Meslektaşlarımıza bu konuda uzman bir hoca vasıtasıyla işaret dili eğitimi alma fırsatı bulduk.
Katılımcı sayısına gore 13 Ocak 2015 salı akşamı başlayıp 10 gun surecek olan Sertifikalı işaret dili eğitim programı sunmayı planlıyoruz.
Boylesi onemli bir eğitim programının sizler tarafından da kabul goreceğini ongormekteyiz. Hızlı gelişen bir durum olduğu icin kısa bir sure icerisinde karar vermek zorundayız.
Katılmak isteyen uyelerimiz / meslektaşlarımız, 12 ocak 2015 pazartesi mesai bitimine kadar Calışma ofisimize kesin kayıt yaptırabilirler. 0286 210 0107 veya [email protected]
Sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunarız.
CARO YONETİM
13 - 23 Ocak 2015 Sertifikalı İşaret Dili Eğitimi Programı
- Yer: İşitme Engelliler Derneği (Belediye İş Merkezi)
- Gunde 4 saat,
- 17.00 - 21.00 arası,
- Cumartesi yok
- Minimum katılım 15 kişi,
- Kişi başı 150.00 TL
NOT: Başka şehirlerden katılmak isteyen meslektaşlarımızın konaklama taleplerine yardımcı olabiliriz.
Kaynak: turizmhaberleri.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Turizm ve Tatil
- Canakkale'de Rehberlere İşaret Dili Eğitimi verilecek [TT]