Istanbul beni baydi yine. Yurt disinda tatil yapmam lazim. Nereyi onerirsiniz? Bol bol guzel, kaliteli, fazla zoraki olmayan kizlarin oldugu biyer olsun. Lutfen Amerika hic demeyin, Amerika cok gicik bir yer. Zaten Miami ve Las Vegas hep tele kiz dolu, ben kaliteli kiz ariyorum. California tatili yaptim kis tatilinde, sinir oldum. Araba kiralamiyorlar. Neymis, araba kiralamak icin 25 yasinda olmak gerekiyormus. Neyse, arakadas 21 yasinda. 21 yasindaki kisilere kiralayan bir yer bulduk. Telefonla aradik, luks arabalari varmi diye sorduk. Var dediler, gittik bunu verdi http://www.google.com/search?q=linco...N_GA2AXj7vG0AQ

Bu ne ya? Dalga geciyor zannettim. Amerika'lilar bu cirkin seye luks araba diyorlarmis. Adamlarda Mercedes, BMW, Audi, Jaguar, Aston Martin yoktu. Acura bile yoktu. Dusun Acura bile yoktu, adamlar o kadar zevksiz. Neyse sinir oldum. Birde zaten 21 yasindan kucuk olanlara alkol yasak. Tadi tuzu yok Amerika'nin, hic tavsiye etmem arkadaslar. New York hala super ama yas sinirlari var. Bunlarin otobusleri ve metrolarida cok kotu. Istanbul'daki gibi guzel degil, cok eski. Taksiler cok dandik. Paranizla rezil olursunuz yani, oyle bir durum.

Amsterdam falan dusunuyorum ama oraninda artik tadi yok diye duydum, dogrumu? Barcelona, London, Moscow, Rome falanda dusunuyorum. Berlin'ede ugraya bilirim. Daha once gitmistim, guzel. Gece hayatinda yeniseniz, Berlin super bir yer. Taksiler'de hep Mercedes, BMW ve Audi. Rahat ortam yeni. Sadece dikkatli olacaksin, cok sert kizlarida var.

Neyse, onerilerinizi bekliyorum