Fakat Bu Yaz Koye Değilde Bizimle Tatile Gelmek İstedi, Ben Annem Bu Fikrini Soyleyene Dek Babam İle Dort Gun Kalacağımız, Bana Gore Butcemize Uygun 4 Yer Bulmuştum, Bu Yerler;
Butcemize Bize Gore Uygundu Diyorum Cunku;
Otel Adı | Otel Masrafı | Ulaşım | Diğer
Sole Resort Hotel 466 TL + 240 TL + 150 TL = 856 TL
Club Aqua Marin 640 TL + 240 TL + 150 TL = 1030 TL
Diamond Hotel 575 TL + 240 TL + 150 TL = 965 TL
Alta Beach Hotel 588 TL + 240 TL + 150 TL = 978 TL
Aileme Bu Hotelleri Gosterince Babam Bakarız Dedi, Annemse Tepki Gosterdi, Yok Butcemize Uygun Değilmiş, Yok Ben Sana Yeni Bilgisayar Almışım Falan, Filan Ama Aslında Annemin Banka Parası Var Yuksek Miktarda Fakat Cimriliği Tuttu, Buda Beni Cok Sinir Etti...

Birkac Gun Boyunca Annemi Koye Gitmesini Sağlamaya Calıştım Fakat Başaracak Gibi Değilim, Bugun Sabah Babam Halam İle Konuştu , Halam Şileye Gidiyormuş Orda Bir Ev Kiralıyacaklarmış Tatil İcin Babamıda Ortak Etmek İstedi, Babamda Kabul Etti, Annemde Kabul Etti Orada Yaklaşık 15 Gun Kalmayı Planlıyorlar, Resmen Deli Oldum !!!

Şile Mi ? Neden Onca Guzel Tatil Yeri Varken Şile, Tabiki Annemin Cimriliği !!! Ben Tatile Cıkacaksam Geniş Bir Havuz ve Tabiki Kum Plaj ve Sıcak Deniz İsterim Bunlar Şarttır Benim İcin, Ortam Olursada Super Olur Fakat Şilede Hicbiri Yok !!! Ustelikte Akıntı Var !!!
Fakat Ne Desem Ailemi İkna Edemedim

Sonra Siz Gidin Ben Evde Kalırım Dedim Beni İkna Etmeye Calışıyorlar Cunku Ben Olmazsam Gidemezler...
Onları Yukarıda Yazdığım Oteler Veya Sizin Onerebileceğiniz Bir Otele Nasıl Goturebilirim Acil YARDIM !!!