Akıllı telefon sektorunun gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren akıllı saatler, bugun milyonlarca tuketici tarafından tercih ediliyor. Sektorun onde gelen isimlerinden Apple, Huawei, Samsung ve Xiaomi gibi isimler, onlarca farklı akıllı saat modeliyle tuketicilerin hayatlarını daha da kolaylaştırıyorlar. Şimdiyse Apple, akıllı saatlerinde kullanılan işletim sistemi watchOS'un "6.2.1" kodlu yeni surumunu yayınladı.
watchOS 6.2.1, tuketiciler icin onemli yenilikler sunmuyor. Ancak kullanıcılar, onceki surumde iOS 9.3.6 veya OS X 10.11.6 işletim sistemlerinde sağlıklı bağlantılar kuramıyorlardı. İşte yeni surum, pek cok tuketicinin şikayetci olduğu bu konuyu ele aldı ve FaceTime'dan kaynaklanan hatayı giderdi. Peki Apple Watch sahipleri, akıllı saatlerini nasıl guncelleyecekler? Dilerseniz hemen bu sorunun cevabına bakalım.

[h=2]Apple Watch'u guncellemek icin yapmanız gerekenler[/h] Apple Watch'unuzun şarjının yuzde 50 veya uzerinde olduğundan emin olun. iPhone'unuzun Wi-Fi bağlantısını gercekleştirin ve telefonunuza Watch uygulamasına girin. Once "Saatim", sonra "Genel" ve ardından da "Yazılım Guncelleme" butonlarına dokunun.
Yazılım Guncelleme bolumunde yeni surumun olduğunu goreceksiniz. "İndir ve Yukle" butonuna dokunduktan sonra iPhone parolanızı girin ve ardından da şart ve koşulları kabul edin. Bu işlemlerden sonra Apple Watch size bir bildirim gonderecek. Bu bildirimde "Devam" yazan butona dokunun ve ardından da şifrenizi girin. watchOS 6.2.1'in indirilmesi ve kurulmasını bekleyin. Gerekli yuklemeler yapıldıktan sonra akıllı saatiniz yeniden başlatılacaktır.