Her an internete bağlı olduğumuz gunumuz koşullarında en sevilmeyen şeylerden biri de uğraşmak zorunda olduğumuz kablo yığınları. Turkcell'in bir sure once kullanıcılarına sunduğu Superbox isimli hizmeti ise eve gelen kablolardan kurtulmanızı sağlıyor. Bu sayede yuksek hızda ve daha ozgur bir internete sahip oluyorsunuz. Ancak kablolu internet hizmetlerine kıyasla oldukca yuksek fiyatlarıyla dikkat cekiyor.
Turkcell Superbox hem kolay kullanımı hem de sunduğu yuksek hızda internet hizmeti ile dikkat cekiyor. Bu yazımızda Turkcell Superbox hizmeti ile sunulan paketlere ve fiyatalara yakından bakacak, konuyu kullanıcı gozunden değerlendireceğiz. Dolayısıyla bir tanıtım değil, bilgilendirme amacı taşıyoruz.
[h=2]Turkcell Superbox nedir?[/h] [h=2][/h] Superbox, Turkcell’in evde kablosuz internet hizmetidir. Superbox kullanmak icin herhangi bir internet kablosuna ihtiyac duymazsınız. Bağlantı, Superbox’a takılı olan 4.5G SIM kart ile sağlanır. Yani Turkcell hattınızın cektiği herhangi bir noktada, Superbox ile internete bağlanabilirsiniz. Mobil ağ ile calıştığı icin kolayca yanınızda taşıyabilir ve yazlık gibi kısa donem kaldığınız yerlerde, yeni aboneliklere ihtiyac duymadan internete bağlanabilirsiniz.
Eksileri:
12 - 24 taahhutle hizmet verilmesi Kalan kotanın bir sonraki aya devretmemesi Superbox Fırsat İnternet paketleri 12 ay, Superbox 4.5G İnternet paketleri ise 24 ay taahhutlu olarak yeni bir Turkcell hattı ile alınıyor. Kalan kota miktarınız bir sonraki aya devretmiyor. Paketlerde kalan kota miktarınızı, Turkcell internet sitesinden ya da Dijital Operator mobil uygulamasından oğrenebiliyorsunuz.
[h=2]Turkcell Superbox fiyatları ve paketleri: [/h] [h=3]Turkcell Superbox fırsat paketleri:[/h]
[h=4]Superbox Fırsat 100GB[/h] Kota: 100 GB Hız: 10 Mbps Fiyat: 129.90 TL [h=4]Superbox Fırsat 10 Mbps İnternet[/h] Kota: Limitsiz Hız: 10 Mbps Fiyat: 159.90 TL [h=4]Superbox Fırsat 20 Mbps İnternet[/h] Kota: Limitsiz Hız: 20 Mbps Fiyat: 199.90 TL [h=3]Turkcell Superbox 4.5G paketleri:[/h]
[h=4]Superbox 50 GB 4.5G İnternet[/h] Kota: 50 GB Hız: 4.5G Fiyat: 129.90 TL [h=4]Superbox 100 GB 4.5G İnternet[/h] Kota: 100 GB Hız: 4.5G Fiyat: 159.90 TL [h=4]Superbox 250 GB 4.5G İnternet[/h] Kota: 250 GB Hız: 4.5G Fiyat: 249.90 TL [h=4]Superbox 500 GB 4.5G İnternet[/h] Kota: 500 GB Hız: 4.5G Fiyat: 399.90 TL [h=3]Turkcell Superbox ek paketleri:[/h]
Eğer kotalı Turkcell Superbox paketlerinden birini sectiyseniz, kotanızın sınırına geldiğiniz zaman aşağıdaki ek paketlerden birini alarak internet keyfinize devam edebilirsiniz.
[h=4]Superbox Ek 5 Mbps[/h] Kota: Limitsiz Hız: 5 Mbps Fiyat: 25 TL [h=4]Superbox Ek 10 Mbps[/h] Kota: Limitsiz Hız: 10 Mbps Fiyat: 50 TL [h=4]Superbox Devam 5 GB[/h] Kota: 5 GB Hız: 4.5G Fiyat: 5 TL [h=2]Turkcell Superbox başvurusu nasıl yapılır?[/h]
Adım #1: Buradan Turkcell Superbox sayfasını acın. Adım #2: Dilediğiniz paketi secin. Adım #3: Acılan sayfada fiyatın altında bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklayın. Adım #4: Başvuru formuna adınızı, soyadınızı, cep telefonu numaranızı ve kutuda gorduğunuz guvenlik kodunu yazın. Adım #5: Tum bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde girdikten sonra sayfanın altında bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklayın. Adım #6: Başvurunuz Turkcell’e iletilecek ve sizinle en yakın zamanda iletişime gecilecektir. Evde kablosuz, yuksek hızlı internet hizmeti sunan Turkcell Superbox’a; Turkcell satış noktalarından, 0532 532 00 00 Turkcell muşteri hizmetlerinden ya da Turkcell internet sitesi uzerinden başvurabilirsiniz. Online Turkcell Superbox başvurusu icin:
[h=2]Turkcel Superbox muşteri hizmetleri ile nasıl iletişim kurulur? [/h]
Turkcell Superbox ya da Turkcell’in başka hizmetleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız; Turkcell abonesiyseniz 532 numarasını, eğer başka operator ya da sabit hattan arıyorsanız 0532 532 00 00 numarasını arayarak Turkcell muşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Kablosuz ve yuksek hızlı internet hizmeti sunan Turkcell Superbox nedir sorusunu yanıtladık ve paketleri hakkında bilmeniz gerekenleri anlattık. Superbox hizmetinden yararlanmak icin yukarıda anlattığımız başvuru yollarından size en uygun olanı secerek başvurabilirsiniz. Eğer bir Turkcell Superbox kullanıcısıysanız, deneyimlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.
Turkcell Superbox Fiyatları ve Kampanyaları - 2020
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Turkcell Superbox Fiyatları ve Kampanyaları - 2020